Каквото съм написала е свързано с поместената карта и съм се обосновала астрологично, като питащата съм разглеждала по 1-ви дом, а проблемната колежка по 7-ми дом, колеги и партньори са по 7д. Независимо дали е любовен хороскоп или колега , назован по име, то когато у-лят на 1-ви дом е в 7-ми дом (1-ви на човека, за когото се пита), то този по 1-ви дом проявява интерес, интересува се от човека по 7-ми дом.
10-ти дом, освен кариерата, описва житейската цел на човек, неговата репутация, как се представя и как изглежда в очите на другите. При негативен аспект нещо не е наред в кариерата, с имиджа пред обществото, а може да показва и неразбирането с /от шефа, в случая директора.
В хорари, особено за работа, здравето освен по 6-ти дом го показва и 2-ри дом, физическото състояние на индивида, доколко физическите сили му позволяват да изпълнява заемана длъжност. При нея 2д се управлява от ретро, заточена Венера, но пък е във взаимна рецепция по екзалтация със Слънце, у-л на неин 5д. – децата; отделно Слънцето У5 е извършило хармоничен аспект с Марс У1 за нея, така че каквото ѝ да има, в състояние е да работи добре с деца, харесвана е от тях. Уран в неин 2д. – доходите ѝ са несигурни, днес има, утре няма, може да има неврологично заболяване, проблеми с шитовидната. Хирон в неин 1д. и Луната У4 в разходящ негативен аспект, определено има хронично заболяване, което изисква допълнителна грижа и лечение.
Хубав ден ви пожелавам!