Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 223675 пъти)

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1278
Re: Общи хорари
« Отговор #1365 -: Март 09, 2025, 08:41:30 pm »
Ребека, ако препрочетеш постовете от въпроса на Веско насам, ще видиш, че негативната енергия е при теб.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4606
« Отговор #1366 -: Март 09, 2025, 08:52:35 pm »
Ребека, ако препрочетеш постовете от въпроса на Веско насам, ще видиш, че негативната енергия е при теб.
Не те разбирам ??? Затова ти казвам директно,че нещо проектираш и се правиш на висока на мой гръб. Не разбирам.А относно нашето хленчещо дете,не насърчавам хората да се държат,като мишки,винаги гледам да вдъхна кураж и смелост. Негативите си ги заври отзад! В облак съм,но за щастие червен. ;)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4606
« Отговор #1367 -: Март 09, 2025, 09:24:13 pm »
Корея, “тая Маймуна“ няма да миряса,ще продължи. Представена от Марс в падение, който до скоро беше ретро. Тепърва започват интригите. Марс в Рак е неудоволетворен и емоциите често са неконтролеруеми .У3 Меркурий показателно е в нейн 12дом и твой 6-върти интриги и лъжи. Предстои точен аспект на Меркурий с Юпитер, който е един от аспектите на мошенниците в хорарите. Луната е кажи речи без курс и е трудно да се каже, как ще се решат взаимоотношенията.Минимален шанс,ако последният аспект на Луната със СЛВ проработи успешно. Но и ти си в падение,че и ретроградна,отслабена.Скоро предстои съвпад на Венера-ти с у12-тайните ти врагове. По-скоро предстои нов ,вече и явен сблъсък. Извън астрологията, може да се даде сигнал за измама и корупция до някоя организация.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7762
« Отговор #1368 -: Март 10, 2025, 06:15:42 am »
Ребека и по 6ти дом разгледах наемателя,но Веско е представен от Венера,слаба,в падение и ретроградна .Той няма силата да действа,не е в ъглов дом.Няма да направи аспект с Юпитер,така че,засега въпросът му се обезмисля,както видяхме.
Не се ядосвай,не бива да подкокоросваме човек,в неизгодна позиция.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1369 -: Март 10, 2025, 06:26:45 am »
Корея,нещата ще се задълбочат в негативен аспект.Ти си представена от Ретро Венера на к7,ще има видимост.Луната ще напусне знака след около 3ед.време,след 3 дни ще смени тактиката.В недобър знак за нея.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1278
« Отговор #1370 -: Март 10, 2025, 12:19:18 pm »
Ребека, червеното го виждам. Изплискано и омазано.
Ама ще мине или вече минава.
Обаче аз пак си оставам  пролетна към теб, както и преди.  :-*

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2139
« Отговор #1371 -: Март 10, 2025, 04:02:06 pm »
По моя въпрос- днес специално беше повдигнат въпроса за нашите отношения на общо събрание. Има постъпили жалби от родители, че не я искат за класен догодина, та ТЕЛКът няма да ѝ е от помощ според директора. Уж щеше следобед да се разглежда въпроса, така си и остана, предполагам се е молила на началството да спре да я унижава.
Отново се държи нагло, но аз постигнах много- накарах я да идва навреме на работа, родителите разбраха що за човек е и почна да влиза в пътя.
Занапред много ще внимава как стъпва. Колективът е на моя страна .
Умрях от удоволствие да я гледам днес как смени всички цветове на дъгата. Сега вече трябва да имам и очи на гърба, защото ясно ѝ показах какви козове държа в ръка .
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #1372 -: Март 11, 2025, 12:09:52 am »
Въпрос: Кога ще родя? У1 и У5 е един и същ, не знам как да го тълкувам. За да определя времето ще взема предвид Луната, която прави секстил с Марс след 40градуса. Събитието ще се случи след около 40 дни или някъде греша?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13878
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1373 -: Март 11, 2025, 01:30:42 am »
Въпросът ми е:
Ще успея ли да накарам тая маймуна да миряса и да спре с номерата?
Просто съм на ръба на нервите си с това чудо, което се е взело за велико, изпокарано е с всички, но продължава с наглостта и провокациите
Корея, Луната У10 е извършила квадрат с Венера У1 на ДС, което е неин 1д. – загубила си престиж, репутацията ти е пострадала покрай твоя засилен интерес спрямо нея (твой У1 в неин 1д.) и това да се ровиш в нейния личен живот. На Луната остава да извърши още един аспект – тригон с Нептун У6 в 6д. – твоето работно място, интригите ще продължат, но поне няма да има фатални последици за никого.
П.С. Относно телковете, запозната съм покрай внука, че когато за пръв път мина комисия септември 2021г. аз го водих, понеже дъщерята я хвана внезапно дисковата херния като тръгна с колата, та много трудно някой ще си рискува кариерата и дипломата, за да издава фалшиви болнични и документи на абсолютно здрав човек. Най-честите злоупотреби са с процентите, защото на внука с 50% увреждане му дадоха 340лв детски надбавки, а по същото време дете с  80% нагоре получаваше 900лв., сега са вдигнати, увеличават се при всяко увеличение на минимална залата. И реално тези пари се харчат за логопед и ерготерапевт, дори не стигат. Въобще не ги разбирам няколко колежки на дъщерята, които миналата и по-миналата година ѝ завиждаха и клюкарстваха с родители в затворена група във вайбър. Да завиждаш на жена, останала на 29г вдовица и с дете с увреждане, не го разбирам.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1374 -: Март 11, 2025, 03:04:16 am »
Въпрос: Кога ще родя? У1 и У5 е един и същ, не знам как да го тълкувам. За да определя времето ще взема предвид Луната, която прави секстил с Марс след 40градуса. Събитието ще се случи след около 40 дни или някъде греша?
Зачеването и раждането са свързани с 8д. , Марс У1, У5 в 8д. , Меркурий У8 е извършил хармоничен аспект с Плутон У1, а с Марс ще се извърши тригон в 27-мия градус на Риби 10 април. Кога ти е определен терминът, виж си лунарите, там излиза раждането. 

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2139
« Отговор #1375 -: Март 11, 2025, 06:49:40 am »
Да не цитирам поста на Акрукс, аз не завиждам за ТЕЛК- а , ѝ, защото имам близък лекар и е проверил болничните ѝ. Тя не е болна от нищо сериозно, както ни лъже и я няма 4 месеца годишно, а е намерила начин да се възползва от налчността на лекарите . Миряса, след като ѝ казах колко съм наясно с диагнозите ѝ.
Загубилата престиж е тя, отдавна го е изгубила с лошото си отношение към деца и родители. Затова е готова на всичко, за да издрапа още 4 години до пенсия. Еталон е за злобен, отмъстителен и конфликтен човек.
Видях колко е притеснена да не ѝ изкарам още кирливи ризи на показ, та затова мисля, че ще има привидно спокойствие. Аз вече имам предложение за нова работа от престижно училище, та със сигурност ще напусна тази, на която останах заради хубавите деца.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
« Отговор #1376 -: Март 11, 2025, 08:28:22 am »
Каквото съм написала е свързано с поместената карта и съм се обосновала астрологично, като питащата съм разглеждала по 1-ви дом, а проблемната колежка по 7-ми дом, колеги и партньори са по 7д. Независимо дали е любовен хороскоп или колега , назован по име, то когато у-лят на 1-ви дом е в 7-ми дом (1-ви на човека, за когото се пита), то този по 1-ви дом проявява интерес, интересува се от човека по 7-ми дом.
10-ти дом, освен кариерата, описва житейската цел на човек, неговата репутация, как се представя и как изглежда в очите на другите. При негативен аспект нещо не е наред в кариерата, с имиджа пред обществото, а може да показва и неразбирането с /от шефа, в случая директора.
В хорари, особено за работа, здравето освен по 6-ти дом го показва и 2-ри дом, физическото състояние на индивида, доколко физическите сили му позволяват да изпълнява заемана длъжност. При нея 2д се управлява от ретро, заточена Венера, но пък е във взаимна рецепция по екзалтация със Слънце, у-л на неин 5д. – децата; отделно Слънцето У5 е извършило хармоничен аспект с Марс У1 за нея, така че каквото ѝ да има, в състояние е да работи добре с деца, харесвана е от тях. Уран в неин 2д. – доходите ѝ са несигурни, днес има, утре няма, може да има неврологично заболяване, проблеми с шитовидната. Хирон в неин 1д. и Луната У4 в разходящ негативен аспект, определено има хронично заболяване, което изисква допълнителна грижа и лечение.
Хубав ден ви пожелавам!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1377 -: Март 11, 2025, 04:52:23 pm »
много интересен въпрос...9 седмици грубо,тук трябват много точни изчисления,надявам се да споделиш.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #1378 -: Днес в 07:33:11 pm »
Зачеването и раждането са свързани с 8д. , Марс У1, У5 в 8д. , Меркурий У8 е извършил хармоничен аспект с Плутон У1, а с Марс ще се извърши тригон в 27-мия градус на Риби 10 април. Кога ти е определен терминът, виж си лунарите, там излиза раждането.
Той термина е 15ти април, но лекарите се надяват да изтрая до 36та седмица поради проблеми, която 36та влизам на 19ти март. Ще пиша когато родя, благодаря за отговора.

Рада

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 95
« Отговор #1379 -: Днес в 08:07:44 pm »
Пиша с уважение към дамите, които отделят време за форума! И така...преди повече от месец зададох въпрос дали да купя апартамент. Познат ми предложи да инвестирам малка сума пари в бъдещ блок, а 90% от плащането да стане след акт 16. Сумата не е посилна за моите финансови възможности, но идеята е да го препродам след около две години и половина, когато стане готов. Когато зададох въпроса човекът излезе в отпуск и трябваше да го изчакам, а когато трябваше да обсъдим подробностите внезапно почина баща ми. По хорара аз съм представена от слънцето в 6-ти дом- лоша позиция. Луната е добре поставена и с предстоящи аспекти. В 7ми дом- нямам партньор, на който да разчитам. У2 дом също е зле разположен. Последен аспект на луната с нептун - това е само една илюзия. Истината е, че не зная по кой дом да разглеждам покупката.