Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 250993 пъти)

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 35
Re: Общи хорари
« Отговор #1395 -: Март 24, 2025, 11:25:50 pm »
Здравейте, в голям размисъл съм какво да правя с детето (1 дете) .В момента е в Х училище, но не вървят там нещата , средата не е за нея искам да я преместя .  В    У училището където искаме( с изобразително изкуство)  , трябва да се освободи място и да държи изпит( в 5 клас е в момента от 6 да е в ново училище ) .
Въпросът ми е ще мога ли да я преместя в У училище?
Старото училище 3ти дом венера  и новото училище 9ти дом марс. Луната прави секстил с венера, което е по-вероятно да се разберете със старото училище. Луната е в опозиция на марс и не мисля, че ще успеете да я запишете в новото. Странно на моята програма не ми изкарва секстила на луната и венера. Това е моето непрофесионално мнение, успех.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1294
« Отговор #1396 -: Март 25, 2025, 03:59:53 am »
Въпросът е дали ще успеете да преместите в У, да, ще успеете. Вероятно ще се наложи по втория начин.

Моите сигнификатори са Юпитер за детето, Уран/Сатурн за Х и Марс за У.

Обаче като че ли нещо в преценката грешите. Аз не виждам У да е по-добре и изобщо с изкуство ли трябва да се занимава това дете? Но да, разделяте се с Х.

qwe

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 79
« Отговор #1397 -: Март 25, 2025, 06:35:45 am »
Благодаря на Ellinkka 13 и Люба .
Не тя с изкуство може би няма да се занимава просто искаме да я изместим от Х или да мине под друга форма на обучение  тъй като ежедневното натоварване и идва в повече на детето . В У училището се надявах , че там режима няма да е толкова изискващ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7800
« Отговор #1398 -: Март 25, 2025, 09:58:42 am »
Здравейте, в голям размисъл съм какво да правя с детето (1 дете) .В момента е в Х училище, но не вървят там нещата , средата не е за нея искам да я преместя .  В    У училището където искаме( с изобразително изкуство)  , трябва да се освободи място и да държи изпит( в 5 клас е в момента от 6 да е в ново училище ) .
Детето е представено от знак Стрелец и Юпитер в близнаци,знак на заточение.Не се чувства добре,но според мен "пресилва"нещата,прави от мухата слон.Може да преместите детето в друго училище,няма проблем.Меркурий ретрограден на куспида,дали ще се задържи там,или пак ще има недоволство?Възможно е да иска преместване заради друго дете,приятелче.
« Последна редакция: Март 25, 2025, 10:00:15 am от Сафо »

qwe

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1399 -: Март 25, 2025, 10:56:23 am »
Благодаря Сафо, за отговора
Да и аз усещам че пресилва нещата . А за другото училище У там да има приятелче и иска там да отиде , като си мисли че там е цветя и рози , но и обясних че идеален вариант няма .

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13929
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1400 -: Март 25, 2025, 01:56:07 pm »
Детето е представено от Юпитер в негов 7д., интересува се от някого и го следва, дали е приятелка или момче, но с това е заета нейната мисъл, което е нормално за възрастта. (В шести клас исках да уча следващата година в техникума по архитектура заради мой съученик, по когото въздишах от 1-ви клас, а в 7-ми клас не отидох да уча там, пак заради него, понеже си хвана гадже от съседния клас). Юпитер отива към квадрат със Сатурн У3 за детето ти, което може да означава, че ще прекрати с настоящето училище, но може и да означава, че няма да държи/да издържи изпита, ако трябва да полага изпит. В следващото училище (по Марс) няма да е по-добре, в смисъл, не си заслужава местенето, по-добре да се помисли къде иска да учи от 7ми/8ми клас, в коя гимназия, за да се подготви добре отсега. Луната само с един сходящ аспект, хармоничен секстил с Нептун У4 за детето, няма да напуска дома и родното място засега, ще си остане на същото място.

qwe

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1401 -: Март 25, 2025, 02:25:43 pm »
Благодаря akruks за отговора . Да вече знае какво иска да учи в 8 клас . Насочила се е към ветеринарната медицина в друг град е училището но до там имаме още 2 години . Ако и се запази интереса . Въпроса е тези две години да ги мине по възможност по леко тъй , като отделно се занимава със спорт които и отнема много време.

in4ey

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #1402 -: Април 01, 2025, 02:47:24 pm »
Здравейте! Построих карта с въпрос “ще ни изгони ли хазяйнът от апартамента?”. Аз съм представена от Слънцето, което е в заточение. Управителят на Слънцето и У7 е Сатурн т.е. хазяйнът. Той сключва тригон с Марс, който е У4 (жилището. От друга страна Марс е ретрограден и в падение, а Луната - без курс. За сметка на това Луната е в екзалтация. Как мислите - има ли вероятност да останем още известно време? Ще бъда благодарна за всяко мнение.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1403 -: Април 01, 2025, 03:27:46 pm »
Здравейте! Построих карта с въпрос “ще ни изгони ли хазяйнът от апартамента?”. Аз съм представена от Слънцето, което е в заточение. Управителят на Слънцето и У7 е Сатурн т.е. хазяйнът. Той сключва тригон с Марс, който е У4 (жилището. От друга страна Марс е ретрограден и в падение, а Луната - без курс. За сметка на това Луната е в екзалтация. Как мислите - има ли вероятност да останем още известно време? Ще бъда благодарна за всяко мнение.
Картата е за 5 февруари, тогава ли е зададен въпроса и защо чак сега се публикува?
Луната не е без курс, предстои да извърши съвпад с Уран У7, а по 7д. е следващото жилище, както и крайното развитие на въпроси за дом, недвижима собственост, населено място. Последен аспект на Луната е хармоничен секстил с Нептун.
Луната в Телец е извършила напрегнат аспект с Плутон У4, може да показва възникналите притеснения по отношение на жилището, Луната управлява 12д. - скритото, психиката...

in4ey

• Newbie
  • *
« Отговор #1404 -: Април 01, 2025, 03:53:36 pm »
Благодаря за отговора. Да, оттогава е картата. Въпросът все още стои “отворен”, затова реших да се допитам до вас. Луната е без курс спрямо традиционните планети, това имах предвид.
Ако 7 дом е следващото жилище, то хазяйнът как е представен?
« Последна редакция: Април 01, 2025, 04:32:05 pm от in4ey »

akruks

• Hero Member
« Отговор #1405 -: Април 01, 2025, 05:45:59 pm »
Благодаря за отговора. Да, оттогава е картата. Въпросът все още стои “отворен”, затова реших да се допитам до вас. Луната е без курс спрямо традиционните планети, това имах предвид.
Ако 7 дом е следващото жилище, то хазяйнът как е представен?
  Уран, Нептун и Плутон са вече тредиционни, древните астролози не са работили с тях, защото не са били открити по тяхното време.
Хазяина не съм го гледала, а съм гледала за промени в твоя 4д., дали ще напускаш и сменяш жилище, следващото е производен 4-ти от 4-ти дом, а това е 7д. Въпросът не е за отношения, а за жилище. С хазяина не сте двойка, за да гледам дали ще се разделяте  :D

in4ey

• Newbie
  • *
« Отговор #1406 -: Април 01, 2025, 06:18:04 pm »
Ок, благодаря за разяснението. Значи е вероятно да има смяна на жилище?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1407 -: Април 02, 2025, 08:39:51 am »
Не е поставен срок,но да,в някакъв момент ще напуснете жилището.Скорпион на к4,а Марс в картата е ретрограден и ще направи аспект със Сатурн,хазаина.Той иска повече пари.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1408 -: Април 02, 2025, 08:45:45 am »
Не е поставен срок,но да,в някакъв момент ще напуснете жилището.Скорпион на к4,а Марс в картата е ретрограден и ще направи аспект със Сатурн,хазаина.Той иска повече пари.
"Ще ни изгони ли"?–да
"има ли вероятност да останем още известно време"?Да
двата въпроса са взаимно противоречиви,но щом картата е от февруари,а още сте там,значи сте останали още известно време.
Фиксираните знаци забавят развитието на въпросът,удължават времето.Няма планети по ъглите,но пък ретроградието на Марс указва смяна на местообитание.Не мога да преценя след колко време.

in4ey

• Newbie
  • *
« Отговор #1409 -: Април 02, 2025, 01:02:43 pm »
Благодаря много за мнението. Ние действително искахме да си тръгнем така или иначе, само че октомври догодина. А той - идния октомври. Затова се чудя дали има вероятност да задържим този период по някакъв начин, дали чрез правни действия или пари, каквато идея ми давате.