Здравейте, в голям размисъл съм какво да правя с детето (1 дете) .В момента е в Х училище, но не вървят там нещата , средата не е за нея искам да я преместя . В У училището където искаме( с изобразително изкуство) , трябва да се освободи място и да държи изпит( в 5 клас е в момента от 6 да е в ново училище ) .
Въпросът ми е ще мога ли да я преместя в У училище?
Детето е представено от Юпитер в негов 7д., интересува се от някого и го следва, дали е приятелка или момче, но с това е заета нейната мисъл, което е нормално за възрастта. (В шести клас исках да уча следващата година в техникума по архитектура заради мой съученик, по когото въздишах от 1-ви клас, а в 7-ми клас не отидох да уча там, пак заради него, понеже си хвана гадже от съседния клас). Юпитер отива към квадрат със Сатурн У3 за детето ти, което може да означава, че ще прекрати с настоящето училище, но може и да означава, че няма да държи/да издържи изпита, ако трябва да полага изпит. В следващото училище (по Марс) няма да е по-добре, в смисъл, не си заслужава местенето, по-добре да се помисли къде иска да учи от 7ми/8ми клас, в коя гимназия, за да се подготви добре отсега. Луната само с един сходящ аспект, хармоничен секстил с Нептун У4 за детето, няма да напуска дома и родното място засега, ще си остане на същото място.