"Да се запиша ли на курсовете?"
По едно и също време попаднах на инфо за два различни курса. Темите, представляват интерес за мен - медицинска астрология и криминалистика. В голямо колебание съм дали да се запиша. Имам базови познания и по двете.
Дали да направиш нещо зависи изцяло от твоята свободна воля, ние не можем да ти казваме какво да правиш! Асцендентът е прекалено ранен, само на няколко минути в Близнаци – колебанието ти относно две възможности. Ранен АС показва, че не си запозната с обстоятелствата около въпроса, а когато ти се изяснят подробностите, въпросът ще е безсмислен.
Луната е сигнификатор на курсовете, като у-л на 3-ти дом. Последен неин аспект е квадрат с Уран, у-л на МС. Крайното развитие няма да те удовлетворява, каквото и да решиш.
Асцендентът съвпада с Алцеона – тази фиксирана звезда е основната от съзвездие Плеяди или Плачещите сестри. Съвпад на сигнификатор в хорарната карта с Алциона, може да е показателно, че човекът не е способен да вижда ясно ситуацията или е заблуден. Звездният куп Плеяди е заобиколен от отразяваща мъглявина и засяга зрението, свързва се с плача. Алциона има неблагоприятно действие, в хорарната астрология означава, че ситуацията няма да се развие добре.
Уран съвпада с Алгол , наричана още Горгона Медуза, Главата на дявола, се свързва с трудности, съкрушителни събития и загуби. Буквално или метафорично, интерпретирано в хорарната астрология означава да загубиш главата си. Алгол е злощастна звезда, носи спънки и катастрофални последствия. В хорарна карта отнасяща се за работа, съвпадът с Главата на Медузата, може да е указание за загуба на професионалната позиция и препитание.