Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 316207 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14166
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #1500 -: Януари 08, 2026, 08:32:12 pm »
Да да, ясно. Просто ти ползваш новите управители.
Няма значение нови или стари, Юпитер няма отминали аспекти, ако виждаш разходящ аспект посочи го, може да съм пропуснала... Неин 8-ми дом е представен от Луната в Лъв, негов 8-ми дом от Венера в Козирог, също нямат отминал аспект, предстои им куинконкс, което също е Не, що се отнася до интимни взаимоотношения между тях. Тази жена има ли дете?
Иначе по тази логика, ти си представена от Меркурий и приятелката на жената, за която питаш е представена от Меркурий, у-л на твоя 5д. – това значи ли, че сте правили секс?  ;D
« Последна редакция: Януари 08, 2026, 08:47:45 pm от akruks »

Samoella

• Full Member
  • Публикации: 116
« Отговор #1501 -: Януари 20, 2026, 08:47:24 pm »
Здравейте, бих искала да задам следния въпрос във връзка с много проблемна ситуация в класа ми с проблемно дете и неговата майка с която не можем да се разберем.Иска да го премести в другия клас- или в друго училище, въпросът е : Ще бъде ли преместен X.?
« Последна редакция: Януари 20, 2026, 09:20:12 pm от Samoella »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8150
« Отговор #1502 -: Януари 21, 2026, 10:41:53 am »
Мисля,че ДА.Сатурн в негов 1ви е взаимна рецепция с Венера ,упр.на 3ят му дом.Слънце,упр.на 6ти,или 4ти от 3ти е в нов знак.Меркурий също е сменил знак,а той е упр.на негов 4ти.

Samoella

• Full Member
« Отговор #1503 -: Януари 21, 2026, 07:17:07 pm »
Много благодаря за отговора, Сафо!

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1962
« Отговор #1504 -: Януари 22, 2026, 08:43:05 pm »
Здравейте!

Ще съм благодарна, ако ми дадете насока по този хорар - "Да се запиша ли на курсовете?"

По едно и също време попаднах на инфо за два различни курса. Темите, представляват интерес за мен - медицинска астрология и криминалистика. В голямо колебание съм дали да се запиша. Имам базови познания и по двете.

Благодаря!
« Последна редакция: Януари 22, 2026, 08:50:41 pm от romantica »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8150
« Отговор #1505 -: Януари 23, 2026, 12:15:46 pm »
Романтика,много ранен асц,но Луната е на к10,ъглова,мисля,да,ако е онлайн курса.
Водолей с астрология го свързвам,фиксиран,не е двоен знак-един курс.
« Последна редакция: Януари 23, 2026, 12:18:08 pm от Сафо »

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 95
« Отговор #1506 -: Януари 23, 2026, 12:49:52 pm »
Романтика, би ли ми споделила кои са курсовете. И двете теми са ми страшно на сърце а и някак свързани с това, което съм учила. Относно хорара, и аз мисля като Сафо. Твърде ранен асцендента. Може би си задала въпроса импулсивно, веднага  след като си разбрала за курсовете. Аз съм имала подобен ранен асцедент в хорар, само че за работа. Бях задала въпроса веднага щом видях една обява за работа, без дори да я помисля подходяща ли е и т.н. Може би ще има някаква промяна, ще преосмислиш и ще се решиш само за единия.
« Последна редакция: Януари 23, 2026, 07:24:20 pm от Nana »

akruks

• Hero Member
« Отговор #1507 -: Януари 24, 2026, 03:50:50 am »
"Да се запиша ли на курсовете?"

По едно и също време попаднах на инфо за два различни курса. Темите, представляват интерес за мен - медицинска астрология и криминалистика. В голямо колебание съм дали да се запиша. Имам базови познания и по двете.

Дали да направиш нещо зависи изцяло от твоята свободна воля, ние не можем да ти казваме какво да правиш! Асцендентът е прекалено ранен, само на няколко минути в Близнаци – колебанието ти относно две възможности. Ранен АС показва, че не си запозната с обстоятелствата около въпроса, а когато ти се изяснят подробностите, въпросът ще е безсмислен.
Луната е сигнификатор на курсовете, като у-л на 3-ти дом. Последен неин аспект е квадрат с Уран, у-л на МС. Крайното развитие няма да те удовлетворява, каквото и да решиш.
Асцендентът съвпада с Алцеона – тази фиксирана звезда е основната от съзвездие Плеяди или Плачещите сестри. Съвпад на сигнификатор в хорарната карта с Алциона, може да е показателно, че човекът не е способен да вижда ясно ситуацията или е заблуден. Звездният куп Плеяди е заобиколен от отразяваща мъглявина и засяга зрението, свързва се с плача. Алциона има неблагоприятно действие, в хорарната астрология означава, че ситуацията няма да се развие добре.

Уран съвпада с Алгол , наричана още Горгона Медуза, Главата на дявола, се свързва с трудности, съкрушителни събития и загуби. Буквално или метафорично, интерпретирано в хорарната астрология означава да загубиш главата си. Алгол е злощастна звезда, носи спънки и катастрофални последствия. В хорарна карта отнасяща се за работа, съвпадът с Главата на Медузата, може да е указание за загуба на професионалната позиция и препитание.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1508 -: Януари 24, 2026, 04:00:41 am »
Здравейте, бих искала да задам следния въпрос във връзка с много проблемна ситуация в класа ми с проблемно дете и неговата майка с която не можем да се разберем.Иска да го премести в другия клас- или в друго училище, въпросът е : Ще бъде ли преместен X.?
Х. гледан по 7д. е представен от Нептун в последния градус на Риби и много скоро предстои да мени знак, така е и за Х ще има промяна и може би ще бъде преместен през втория срок. По-добре си потърси друг ученик да попълни нужната бройка на класа, вместо да се нервиш с разни мамчета. И преди, и сега, всеки си плете кошницата, гледай ти да си добре.

Samoella

• Full Member
« Отговор #1509 -: Януари 26, 2026, 04:26:59 pm »
Много благодаря, Акрукс!

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1962
« Отговор #1510 -: Януари 27, 2026, 02:03:49 pm »
Благодаря за коментарите по моя хорар, Сафо, Нана, Акрукс!

Оказа се, че местата са вече запълнени и в двата курса, и на този етап няма как да се запиша.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 140
« Отговор #1511 -: Януари 29, 2026, 09:23:42 pm »
Здравейте, ще бъда благодарна ако някой ми помогне. Скарани сме с хора които са бивши моо шефове. Държахме уж много едни на други, но явно е било само от моя страна. Болно ми е и все пак искам да се разберем. Ще се получи ли
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.