Въпросът го зададох на 5-ти, за лична консумация, но понеже един журналя ме разпитваше вчера, най-вероятно ще пусне статия и ще цитира какво съм му написала на лични съобщения, затова направо ще цитирам какво съм писала по картата за въпрос "Къде е Ивайло Калушев?"
Картата е построена за конкретен въпрос и конкретен човек, и може да се проследи какво му се е случило или какво е извършил, като се разгледат разходящите (отминалите) аспекти на Луната и на основните сигнификатори. Тук Луната е извършила опозиция с Нептун – негови служители са го ощетили финансово, посегнали са на материалните му притежания.
Луната е извършила хармоничен аспект с Плутон – негов/и служител/и е заедно с властта, с човек с власт и много пари, може да е политик, може да е от ъндърграунда, но е негов скрит враг. Полицията също – Плутон и Марс в 12 дом на човека, за когото е въпроса. Човекът е представен от Уран в негов дом 4 - както вече писах, намира се в родната страна, в своя дом (недвижима собственост) в Южна посока – разкриха по бтв, че имал къща в Българене и в Кости – странжански села, близо до турската граница. И къща (бивша хижа) до сръбската граница. Имотите му са на пътя, на канала на мигранти и трафика на наркотика.
Уран - разходящ квадрат с Меркурий в негов 1-ви дом, може да описва детето с него. Слънцето У7 на неговия АС може да описва другия млад мъж с него, който му е колега, приятел. Меркурий, обаче, освен 5-ти дом (деца, спорт, спекула) описва и 8-ми дом (кредити, дългове, парите на другите, шпионаж, секретна информация, риска и смъртта). Та затова се крие, понеже е в смъртна опасност, знае нещо, което не трябва да знае.
Неговите приятели, група, организация, колектив (производен 11-ти от 7-ми дом) са описани от Юпитер.
Юпитер е къде - на куспидата на производен 8-ми от 11-ти дом за И. Юпитер е планета на разширението, в екзалтация е в Рак, масова смърт на негови приятели.
Луната управлява 6 дом за И. или 8 дом на приятелите и организацията, на Луната предстои да извърши квадрат с Юпитер – краят на неговите приятелства и на организацията му, което ще окаже негативно влияние на неговите приходи, понеже Юпитер е съуправител на 2 дом за И.
Венера във взаимна рецепция с Уран – И. е свързан със своя дом, но също и с далечните места, освен родния дом е свързан с двете къщи до турската граница, с имота до сръбската граница, а по непотвърдена информация имал къща и в Мексико. Може би това показва тази рецепция – имотите му в гранични райони, чуждите страни.
Меркурий у-л на негов 5-ти и негов 8-ми дом в квадрат с Уран У1 категорично отхвърля това да е правил секс с момчето и с деца, крайно нелепи твърдения в търсене на сензация или насочване вниманието в друга насока, за да се покрият истинските извършители.