Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 319978 пъти)

Weswes

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 96
Re: Общи хорари
« Отговор #1530 -: Февруари 09, 2026, 05:55:03 pm »
Здравейте.  Някой ще ми помогне ли с този хорар с въпроса това ли е края на отношенията ни и той как ще реагира ако се дистанцирам?
Аз съм слънце в негов 1 дом - има фокус върху мен,  той сатурн на 29° в риби в 8 дом- на ръба на нещо е, на ръба на решение.Нямат сходящ аспект..  моя управител 5 дом Юпитер е в рак в 12 дом (негов 6), неговия  Меркурий в риби в 7 дом( негов 1). Луната ще прави квадрат с Венера, която е мой У5 и се намира в неговия 1 дом. Луната ще прави и тригон Сатурн, опозиция уран. Ясно, че ситуацията ми тежи повече на мен, и ме наранява, защото имахме скарване. То може би се вижда от разходящия квадрат на луната с марс - негов У3. Каза ми груби неща, засегнах се. Не мога да разбера как е настроен към мен, защо въобще ми се ядоса така, до оня ден ми обясняваше колко му е добре с мен и днес от един невинен въпрос ми избухна и деликатно ми тегли една накрая. Какво вие виждате по тази карта? Аз нищо хубаво не виждам занапред, макар че и друг път хорара ми е бил много негативен, а след месец два сме си оправили отношенията. Сега обаче не мисля, че е същото - той самия беше груб и сякаш чакаше да ме отреже.  Питах го въобще харесва ли ме, поне уважение има ли, пука ли му- избяга от въпросите, каза да го оставя. Според вас?
« Последна редакция: Днес в 09:10:32 am от Weswes »

Aleksandra

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #1531 -: Днес в 02:35:33 am »
Weswes, когато твоят упр. е в негов 1ви дом - ти отиваш при него, ти имаш сериозен интерес. В случая Слънцето (ти) е в негов 1ви дом и в негов трон, но в собствено падение. Ти си силно ангажирана, а не той. И може да усещаш, че ти влагаш повече, не получаваш достатъчно насреща.

Той е представен от Сатурн Риби и Уран Телец. Сатурн е в Риби - екзалтация на Венера, а Уран е в Телец - неин трон, Венера пък е в техен знак ... може да те харесва чисто физически, да е привлечен сексуално. Или това да е водещо в отношенията ви. Сатурн в 8ми дом на хорара - не мисля, че той ще прояви някаква сериозна инициатива, която да те удовлетвори. Освен това е в знак където Слънцето няма достойнства  - не мисля, че ври и кипи от любов към теб.
Сатурн скоро влиза в Овен - твоята екзалтация, но собствено падение, може да има усещане, че това между вас няма бъдеще.

С този стелиум покрай негов Асцендент не мисля, че му е скучно. Има някаква динамика там. Упр. на негов 5ти и 8ми дом в негов 1ви - може да има флирт/авантюри и с други дами. Упр. на негов 3ти дом - Марс Водолей в негов 12ти - дали не крие нещо от теб ? Ако не се лъжа тук Марс е изгорен. Едва ли той ще тръгне да се изяснявате.
Според мен, ако не край, то поне някакви конфликти ще има, защото след няколко градуса Слънцето ще направи квадрат с Уран.

Луната е в своето заточение (и падение на Венера - любовта) Скорпион в твой 4ти дом - вероятно ти е тежко. Може да има обсебващи мисли, болка, страдание, фиксация в него.
Луната ще прави опозиция с Уран, тригон със Сатурн и последен аспект квадрат с Венера . - Може би ще има проблем или прекъсване от негова страна, което може да ти дойде изневиделица. Но крайната дума е негова и ти ще трябва да се съобразиш.
А тригон с Нептун Луната ще прави след като влезе в Стрелец. Към настояща ситуация в хорар се гледат аспекти в рамките на знака.

Не съм много силна в хорарите, ще се радвам, ако можещите тук също се включат, че да не съм те подлъгала. 
Пожелавам ти Успех !
« Последна редакция: Днес в 05:08:07 am от Aleksandra »

Weswes

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1532 -: Днес в 09:07:38 am »
Да, наистина аз съм по - вложена. Отношенията са ни предимно интимни, но аз смятах, че поне ме уважава и има някаква симпатия чисто човешка. А се оказва, че ме е очернил пред общи познати, което отрича, питах го поне елементарно уважение няма ли, пука ли му какво ще стане занапред, желание изпитва ли? Изнерви се, каза да го оставя.. с моята Венера У3 на 29° май наистина ще го послушам. Изморена съм от неразбирателството, което винаги срещам като искам да говорим. В интимен план всичко е перфектно, оттам насетне всичко е напрежение, усещам, че аз го ценя И като човек, но той мен не. Много ми е обидно. Но и с неговия Сатурн на 29° мисля, че е стигнал лимита си и всичко е приключило.  Къде съм блеела не знам, последно луната ще прави квадрат с Венера, да..
« Последна редакция: Днес в 09:11:26 am от Weswes »

Weswes

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1533 -: Днес в 02:48:25 pm »
Akruks, не разбрах - не е края или няма да помогнеш 😀

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14180
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1534 -: Днес в 05:26:20 pm »

хорар с въпрос това ли е края на отношенията ни?

Не – това е моят отговор на въпроса!

Weswes

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1535 -: Днес в 05:44:14 pm »
Тъкмо влизах да пиша. Права си! Мислех, че след като каза да го оставя е сериозен и наистина този път е лимита, който сме стигнали. НО днес се засякохме случайно и дойде да си говорим. Даже беше леко дружелюбен. Тези планети на 29° да не би да са показвали, че скоро ситуацията ще се промени , а аз ги разбрах като край на отношенията..