Хора, този човек, за който писах преди, нещо се е присетил пак за мен, почва да търси все повод да ме заговаря, и като се засечем ми пуска едни продължителни, втренчени погледи, а като го питам защо ме зяпа така " Нищо, радвам ти се"

аз го игнорирах известно време, ама явно точно това го амбицира. Вчера правих въпрос харесва ли ме, като опитах да го гледам с модерните управители, както виждам, че тук правите.. ще ми дадете ли насока правилно ли разглеждам нещата?
Аз съм представена от Венера в близнаци в негов 3 дом - има мисли за мен, но ме приема като малко нестабилна енергия, сякаш не ме разчита напълно. Също така му харесва начина ни на общуване, закачка, игра на думи да има...Той е марс в овен- чудесно го описва - егоцентричен, насочен към себе си и собствените си желания и нужди, силен. Негов У5 слънце е в знак на Венера ( телец) , тоест има някаква симпатия. Между Венера и марс има секстил и то сходящ, което също показва взаимна симпатия. Неговия У3 Меркурий е в сърцето на слънцето , в знака Телец, това ми е много любопитно как бихте го тълкували?
Понеже гледам и сексуален интерес, както писахте за 8 дом, негов У8 Плутон квадрат марс , може би има някаква вътрешна борба, съпротива срещу желанията си?
Луната е ясно защо е в негов 1 дом, ясно , че аз имам повече симпатия към него, та тя ще направи пренос на светлина между мен и него, правейки секстил с венера и съвпад марс . Сиреч някакво развитие в комуникацията ще имаме. Не виждам ( то и не мисля) че изпитва някакви романтични чувства, но смятам, че има да кажем лека симпатия + мисъл за мен.