Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 387184 пъти)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4698
Re: Общи хорари
« Отговор #1605 -: Юли 07, 2026, 08:36:52 pm »
Като се пита за дете аз гледам и Меркурий, като естествен сигнификатор на децата. Когато Меркурий,като сигнификатор на изгубено е ретро, отговорът е винаги положителен,че ще се намери.По позицията му в Рак може да се съди за състоянието на детето. Подробности не съм в състояние да чета,защото до преди малко едното ми куче беше изчезнало и в в афект ми беше непосилно да разчета картата. И неговите сигнификатори бяха Сатурн и Меркурий.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8406
« Отговор #1606 -: Юли 23, 2026, 06:51:46 am »
Детето е открито.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14385
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1607 -: Юли 23, 2026, 08:40:38 am »
Наталия, която е по 7-ми дом, представена от Уран в неин 4д и Сатурн в неин 3-ти дом
АС е изток, ДС е запад, МС е юг, ИЦ е север, така че 9д е югозападна посока.
Венера е в разходящ хармоничен аспект с Уран и със Сатурн, Луната е извършила хармоничен аспект с Уран и с Марс, както и с Плутон – майката на момичето, като производен 10-ти от неин 1д., твой 7д.  ПФ е 23гр Скорпион в 1д за майката, дано има късмет жената и се събере скоро с рожбата. До 10-12 дни ще има развръзка.
Старши комисар Георги Гендов, директор на ОДМВР - Шумен:
"Обявеният за издирване Асен Симеонов беше установен и задържан тази нощ, минути след полунощ, в опит да проникне в търговски обект. Конкретните действия започнаха непосредствено след като същият беше обявен за издирване. Бяха проведени множество действия — бяха разпечатани брошури, проведени бяха срещи с местната власт. На наша територия са извършени 13 деяния.Конкретните действия по залавянето започнаха на 17-и, когато беше получена информация за грабеж на пари. По данни на пострадалия, чертите до голяма степен отговаряха на тези на Асен Симеонов. Непосредствено след задържането, на около 50 метра в близост, беше намерена Наталия. Тя е в добро общо състояние, веднага е прегледана от медицински екип и към момента се намира под полицейска закрила."
Движили са се по жп линията Варна – София, а София е в югозападна посока на Варна

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4698
« Отговор #1608 -: Юли 23, 2026, 12:30:42 pm »
Поне това дете откриха. Обаче 99% съм сигурна, че е развило форма на привързаност към похитителят и ще страда от стокхолмски синдром.

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 137
« Отговор #1609 -: Юли 27, 2026, 04:07:33 pm »
Имах конфликт с човека, за когото питам в картата и смятам да му кажа, че приключвам комуникация с него. Опитвах доста пъти, но той пак ме търси, мазни се докато оправим нещата и после пак се държи отвратително.  Пълна гавра. Искам да сложа точка веднъж завинаги ( колкото и да ми е трудно) но ме е страх от реакцията му. Този съвпад слънце Юпитер в неговия 3 дом в лъв предполагам значи, че ще вирне нос  и ще се надуе, но ме е страх от конфронтация и дали в началото ще реагира грубо и агресивно. Този квадрат Венера марс ... не ми харесва... моля кажете според вас ще сложим край на комуникацията ни и дали ще е кротко и спокойно..