Здравейте. Питах един въпрос, който честно казано изобщо не знам дали може хорарната астрология да обясни, затова моля за помощ.
С човека, за който питах и преди приключихме комуникация, но той от известно време започна пак да ме поздравява и да се усмихва като ме види, да се появява в общата ни среда така да се каже, онзи ден пък е идвал в работата ми разбрах ( по някакъв въпрос, не казвам, че е заради мен, но ми стана чудно). Най - вече чуденката ми е защо изведнъж реши пак да ме поздравява като ме подминаваше като пътен знак. Въпросът в самия хорар е Защо прави опит за контакт - от чиста любезност или някакъв интерес? Неговия У8 уран е в мой 5д, реално това ме кара да мисля, че има някакви сексуални помисли. В тригон с Меркурий у3 и у12 за него... аз съм много резервирана честно казано ( явно Сатурна в моя си 3 дом в овен си казва думата) и се държа много хладно , защото все си мисля, че нещо не е чиста ранотата... оли ще иска нещо, или си гали егото да пробва ще омекна ли...изобщо не знам какво друго да гледам честно казано....