Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 389541 пъти)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4698
Re: Общи хорари
« Отговор #1605 -: Юли 07, 2026, 08:36:52 pm »
Като се пита за дете аз гледам и Меркурий, като естествен сигнификатор на децата. Когато Меркурий,като сигнификатор на изгубено е ретро, отговорът е винаги положителен,че ще се намери.По позицията му в Рак може да се съди за състоянието на детето. Подробности не съм в състояние да чета,защото до преди малко едното ми куче беше изчезнало и в в афект ми беше непосилно да разчета картата. И неговите сигнификатори бяха Сатурн и Меркурий.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8408
« Отговор #1606 -: Юли 23, 2026, 06:51:46 am »
Детето е открито.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14391
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1607 -: Юли 23, 2026, 08:40:38 am »
Наталия, която е по 7-ми дом, представена от Уран в неин 4д и Сатурн в неин 3-ти дом
АС е изток, ДС е запад, МС е юг, ИЦ е север, така че 9д е югозападна посока.
Венера е в разходящ хармоничен аспект с Уран и със Сатурн, Луната е извършила хармоничен аспект с Уран и с Марс, както и с Плутон – майката на момичето, като производен 10-ти от неин 1д., твой 7д.  ПФ е 23гр Скорпион в 1д за майката, дано има късмет жената и се събере скоро с рожбата. До 10-12 дни ще има развръзка.
Старши комисар Георги Гендов, директор на ОДМВР - Шумен:
"Обявеният за издирване Асен Симеонов беше установен и задържан тази нощ, минути след полунощ, в опит да проникне в търговски обект. Конкретните действия започнаха непосредствено след като същият беше обявен за издирване. Бяха проведени множество действия — бяха разпечатани брошури, проведени бяха срещи с местната власт. На наша територия са извършени 13 деяния.Конкретните действия по залавянето започнаха на 17-и, когато беше получена информация за грабеж на пари. По данни на пострадалия, чертите до голяма степен отговаряха на тези на Асен Симеонов. Непосредствено след задържането, на около 50 метра в близост, беше намерена Наталия. Тя е в добро общо състояние, веднага е прегледана от медицински екип и към момента се намира под полицейска закрила."
Движили са се по жп линията Варна – София, а София е в югозападна посока на Варна

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4698
« Отговор #1608 -: Юли 23, 2026, 12:30:42 pm »
Поне това дете откриха. Обаче 99% съм сигурна, че е развило форма на привързаност към похитителят и ще страда от стокхолмски синдром.

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 140
« Отговор #1609 -: Юли 27, 2026, 04:07:33 pm »
Имах конфликт с човека, за когото питам в картата и смятам да му кажа, че приключвам комуникация с него. Опитвах доста пъти, но той пак ме търси, мазни се докато оправим нещата и после пак се държи отвратително.  Пълна гавра. Искам да сложа точка веднъж завинаги ( колкото и да ми е трудно) но ме е страх от реакцията му. Този съвпад слънце Юпитер в неговия 3 дом в лъв предполагам значи, че ще вирне нос  и ще се надуе, но ме е страх от конфронтация и дали в началото ще реагира грубо и агресивно. Този квадрат Венера марс ... не ми харесва... моля кажете според вас ще сложим край на комуникацията ни и дали ще е кротко и спокойно..

akruks

• Hero Member
« Отговор #1610 -: Юли 28, 2026, 01:22:54 am »
Имах конфликт с човека, за когото питам в картата и смятам да му кажа, че приключвам комуникация с него. Опитвах доста пъти, но той пак ме търси, мазни се докато оправим нещата и после пак се държи отвратително.  Искам да сложа точка веднъж завинаги ( колкото и да ми е трудно) но ме е страх от реакцията му. 
моля кажете според вас ще сложим край на комуникацията ни и дали ще е кротко и спокойно..
Ще те потърси пак, комуникация /среща/ ще имате

Weswes

• Full Member
« Отговор #1611 -: Юли 28, 2026, 07:19:15 am »
Благодаря!

Weswes

• Full Member
« Отговор #1612 -: Юли 29, 2026, 04:13:00 pm »
Давам отчет по хорара. Днес аз го потърсих, казах му, че ми е обидно от неговото отношение, той вместо да се замисли или да понечи да промени нещо предложи да приключим комуникация, щом съм била обидена. Та така засега.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1613 -: Юли 29, 2026, 05:28:48 pm »
Давам отчет по хорара. Днес аз го потърсих, казах му, че ми е обидно от неговото отношение, той вместо да се замисли или да понечи да промени нещо предложи да приключим комуникация, щом съм била обидена. Та така засега.
След като написах вчера коментара и погледнах картата отново, видях, че ще се изкушиш да го потърсиш, защото Луната отива към тригон с Венера У1 за него, а Венера У1 за него е съвсем близо до квадрата с Марс У1 за теб в негов 1д. – ти си заинтересована от него, но той слага край на връзката. Нали това искаше, мирна и кротка раздяла, въпросът е приключил благоприятно за теб, последният аспект на Луната е хармоничен, тригон с Венера :)

Weswes

• Full Member
« Отговор #1614 -: Юли 29, 2026, 06:57:23 pm »
Да. Тежко ми е, но така или иначе натам отиваха нещата...