Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 410289 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13051
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Общи хорари
« Отговор #1620 -: Септември 14, 2026, 03:07:05 pm »
Луната е в дома на Венера и екзалтира Сатурн, които са упр на твоя 10 дом. Интересът е кратък, Луната ще “ падне” в Скорпион. Има работен интерес и лек флирт за кратко. Луна квадрат Марс. Няма продължение.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14448
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1621 -: Днес в 12:40:44 am »
Здравейте.  Питах един въпрос, който честно казано изобщо не знам дали може хорарната астрология да обясни, затова моля за помощ.
С човека, за който питах и преди приключихме комуникация, но той от известно време започна пак да ме поздравява и да се усмихва като ме види, да се появява в общата ни среда така да се каже, онзи ден пък е идвал в работата ми разбрах ( по някакъв въпрос, не казвам, че е заради мен, но ми стана чудно). Най - вече чуденката ми е защо изведнъж реши пак да ме поздравява като ме подминаваше като пътен знак.  Въпросът в самия хорар е Защо прави опит за контакт - от чиста любезност или някакъв интерес?
Това същия човек ли е, за когото пита преди месец и половина? Тогава ти го потърси и приключи комуникация, за да ми докажеш, че отговорът ми е грешен или да предизвикаш съдбата, ти си знаеш. Е, сега отговорът ми е Не, не е от гонене на интереси или от куртоазия. АС обаче е твърде ранен, не си наясно с всички обстоятелства около въпроса, а когато ти се изяснят, въпросът ще се обезсмисли.

Имах конфликт с човека, за когото питам в картата и смятам да му кажа, че приключвам комуникация с него. Опитвах доста пъти, но той пак ме търси, мазни се докато оправим нещата и после пак се държи отвратително.  Искам да сложа точка веднъж завинаги ( колкото и да ми е трудно) но ме е страх от реакцията му. 
моля кажете според вас ще сложим край на комуникацията ни и дали ще е кротко и спокойно..
Ще те потърси пак, комуникация /среща/ ще имате

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 142
« Отговор #1622 -: Днес в 07:23:35 am »
Акрукс, не, после имаше един пост, че си видяла в хорара, че аз ще се изкуша да го потърся и да говоря с него. Така че пак си беше права в случая. Явно не можем да сложим край, не знам защо , но винаги спираме контакт за месец, два и после някой прави крачка. В случая в този хорар като казваш, че не е само от куртоазия, имаш предвид, че кма харесване или чисто сексуален интерес? Имам чувството, че при него все второто е водещо...
Благодаря и на трите за отговора.