Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 411849 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13056
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Общи хорари
« Отговор #1620 -: Септември 14, 2026, 03:07:05 pm »
Луната е в дома на Венера и екзалтира Сатурн, които са упр на твоя 10 дом. Интересът е кратък, Луната ще “ падне” в Скорпион. Има работен интерес и лек флирт за кратко. Луна квадрат Марс. Няма продължение.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14455
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1621 -: Септември 16, 2026, 12:40:44 am »
Здравейте.  Питах един въпрос, който честно казано изобщо не знам дали може хорарната астрология да обясни, затова моля за помощ.
С човека, за който питах и преди приключихме комуникация, но той от известно време започна пак да ме поздравява и да се усмихва като ме види, да се появява в общата ни среда така да се каже, онзи ден пък е идвал в работата ми разбрах ( по някакъв въпрос, не казвам, че е заради мен, но ми стана чудно). Най - вече чуденката ми е защо изведнъж реши пак да ме поздравява като ме подминаваше като пътен знак.  Въпросът в самия хорар е Защо прави опит за контакт - от чиста любезност или някакъв интерес?
Това същия човек ли е, за когото пита преди месец и половина? Тогава ти го потърси и приключи комуникация, за да ми докажеш, че отговорът ми е грешен или да предизвикаш съдбата, ти си знаеш. Е, сега отговорът ми е Не, не е от гонене на интереси или от куртоазия. АС обаче е твърде ранен, не си наясно с всички обстоятелства около въпроса, а когато ти се изяснят, въпросът ще се обезсмисли.

Имах конфликт с човека, за когото питам в картата и смятам да му кажа, че приключвам комуникация с него. Опитвах доста пъти, но той пак ме търси, мазни се докато оправим нещата и после пак се държи отвратително.  Искам да сложа точка веднъж завинаги ( колкото и да ми е трудно) но ме е страх от реакцията му. 
моля кажете според вас ще сложим край на комуникацията ни и дали ще е кротко и спокойно..
Ще те потърси пак, комуникация /среща/ ще имате

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 144
« Отговор #1622 -: Септември 16, 2026, 07:23:35 am »
Акрукс, не, после имаше един пост, че си видяла в хорара, че аз ще се изкуша да го потърся и да говоря с него. Така че пак си беше права в случая. Явно не можем да сложим край, не знам защо , но винаги спираме контакт за месец, два и после някой прави крачка. В случая в този хорар като казваш, че не е само от куртоазия, имаш предвид, че кма харесване или чисто сексуален интерес? Имам чувството, че при него все второто е водещо...
Благодаря и на трите за отговора.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8468
« Отговор #1623 -: Септември 16, 2026, 11:34:08 am »
Като любител на мистерии , естествено че умувам над убийствата в Петрохан.Дори не знаех какъв въпрос да задам,за да построя карта. И реших,питам жив ли е Иво.К. ,назован по име и евентуално 2ри под въпрос-той ли е убил тримата открити. Ще споделя първото си впечатление,а после може да дописвам,като поотлежи картата. Виждам първия дом за Иво,който попада в най-свирепата накшатра пурвабхадра https://vedictime.com/ru/library/nakshatra/pbhadra .(Не,че много зная,а Луната ми попада тук) ;D (Основен символ: Предните крака на погребално легло (символизират завършване, преход, необходимостта да се освободим от старото).
Други символи: Божество с една крака змия/коза глава (Ажда Екапада), мъж с две лица (символ на двойствеността).
Божество: Аджайкапада (Ажда Екапада) - форма на Рудра (Шива), свързана с огън, бури и духовен растеж. )Другото Сатурн и Нептун съвпад с звездата Шеат в 1ви дом. Шеат-Бета-Пегас 28°24', Марсово-меркуриева природа - опасност от смърт чрез убийство, самоубийство чрез вода и удушаване.Сега я отчитат в 0"Овен.У1 Юпитер е в 4 дом. Първият ми отговор е-не е жив. Слагам карта ,трябва да мръдна.
е,мили момичета,дами ....какво сега?
Истината излезе

akruks

• Hero Member
« Отговор #1624 -: Септември 16, 2026, 05:13:18 pm »
е,мили момичета,дами ....какво сега?
Истината излезе

Дали е цялата истина, може и да не узнаем.
Иначе по хорара на Ребека съм писала следното:

Ребека, по твоята карта Луната е извършила напрегнати аспекти – опозиция с Нептун У1 и квадрат с Юпитер съУ1 . Сатурн на негов АС показва, че се намира в затруднено положение заради негови приятели и организацията. Юпитер в негов 4д. - намира се в страната, в своя дом, в своя недвижима собственост. Луната  ще извърши положителен последен аспект – тригон с Венера У3, У8 за него, може би ще излезе информация по случая, ще има също нещо шокиращо, неочаквано в тази връзка, тъй като Венера е във взаимна рецепция с Уран в негов 3д. , а Уран управлява неговия 12 дом на тайните и на скритите врагове.

Може да видим и рождения му хороскоп с прогресия и дирекции, часът е даден от майка му.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1625 -: Септември 16, 2026, 05:27:22 pm »
В случая в този хорар като казваш, че не е само от куртоазия, имаш предвид, че кма харесване или чисто сексуален интерес? Имам чувството, че при него все второто е водещо...
Благодаря и на трите за отговора.
Отговорът ми е конкретно на твоя въпрос , че не търси контакт с теб от любезност и не е от някакъв интерес.
Как да го напиша, за да го разбереш? Когато разбереш всички обстоятелства около въпроса, въпросите ти ще се обезсмислят, защото сега не си наясно с пълната картина около този човек.
Защо не го попиташ директно, след като вече си говорите? И нямате ли общ познат/и , които да попиташ? Вече стана банално, дали да не построя карта, че месарчето от пазара ми се усмихна онзи ден, като мина по нашата улица?

Weswes

• Full Member
« Отговор #1626 -: Септември 16, 2026, 06:18:21 pm »
Не те разбрах, защото не ми стана ясно с това какво имаш предвид - че не ме търси САМО от куртоазия, а защото има задни мисли или не ме поздравява с никаква цел, защото не иска нищо. Това че хем не е от любезност, хем не иска нищо какво ще рече , каква е целта тогава?Неговия у8 в мой 5д как се разбира? По рецепции също ми се струва, че има някаква интимна насоченост. Интересно ми е да обсъдим конкретно аспектите, защото винаги се опитвам даден въпрос да чопля сама и се уча от вас кое как би се тълкувало.
« Последна редакция: Септември 16, 2026, 06:28:39 pm от Weswes »

akruks

• Hero Member
« Отговор #1627 -: Септември 16, 2026, 07:37:51 pm »
Не те разбрах, защото не ми стана ясно с това какво имаш предвид - че не ме търси САМО от куртоазия, а защото има задни мисли или не ме поздравява с никаква цел, защото не иска нищо. Това че хем не е от любезност, хем не иска нищо какво ще рече , каква е целта тогава?Неговия у8 в мой 5д как се разбира? По рецепции също ми се струва, че има някаква интимна насоченост. Интересно ми е да обсъдим конкретно аспектите, защото винаги се опитвам даден въпрос да чопля сама и се уча от вас кое как би се тълкувало.
А къде в питането ти има заложен сексуален мотив? Питаш за интерес, а интересите може да са материални, също по 8 дом – чуждите пари. Негов У8 е в негов 11-ти дом на приятелите, е и, има мерак на някой от приятелите ли?
Всъщност , имали ли сте някакви взаимоотношения с този човек – любовни, интимни, някаква връзка? Защото, ако не сте имали никаква връзка, то няма как да се разглежда в интимен план, хипотетично, по тази логика, може да питаш за всеки един познат какво ти мисли или не те мисли.
А дали това, че в натала си имаш управител на партньорски 7-ми дом в 8-ми дом, не оказва влияние да гледаш на отсрещната страна сексуално? За това разположение пише, че понякога бракът /връзката се базира главно на сексуалните взаимоотношения, без да имате други допирни точки с партньора си. Това разположение като че ли дава много сексуално привличане.
« Последна редакция: Септември 16, 2026, 08:14:17 pm от akruks »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1628 -: Септември 16, 2026, 07:57:25 pm »
Акрукс,мерси за картата.
Той е дневно раждане и двата малефика са високо,над хоризонта.Марс е упр.на асц,а Сатурн на 4д.края.Луната е на к10 върху регулус,но е зле в Лъв,терма на малефик и притисната между двата малефика,намаляваща.Три планети са в заточение,което е много лошо.Марс,Сатурн,Венера.
И трите управляват домове на края-Марс,Сатурн и Венера-7ми залеза.Дирекция Сатурн е върху нат.Венера.Дирекция Луна е точен тригон к8.Дирекция асц е квадрат соларен асц.
Меркурий,упр.на 8ми е с ляв квадрат от Сатурн.АСц с триплицитетни управители-Марс,Луна,Венера.К8 в близнаци-Меркурий и Сатурн са упр.по триплицитет,при дневно раждане -Сатурн,заточен в Рак и удря Меркурий.
Юпитер,бенефик е силен ,на трон,но е упр.на финансов дом и 5ти-удоволствия,секс,спорт-Риби,но Юпитер извън секта и опозиция Венера.
Соларът започва със съвпад Слънце/меркурий.Сол.асц в Овен-марс,дирекция асц с упр.Сатурн,профекция асц,отново Сатурн.
Марс във Везни е лошо положение,мъжка планета в знак на Венера,западен,критичен градус.Интересно е че Меркурий и Венера са взаимна рецепция по управление,но не се виждат.Упр.на 7 и 12 домове е в помощ на упр.на 10 и 8ми домове.
Марс по натал е в терма на Сатурн.Какво добро има в този човек?Слънце и Венера по прогресия съвпад в скорпион и тригон от прогресивна Луна в рак-образуват голям воден тригон с натален Юпитер в 4ти-края.
Венера е много изявена,в 10дом,упр.на 7ми -залеза.Венера е нощна планета ,притисната от двата малефика,също като Луната на к10.Другото светило-Слънце,в същото положение.
Човек,представен от малефици без достойнства,взема най-лошите качества,които имат планетите.
Планетите по ъглите го правят да изглежда грижовен(Луна),Добър и мил(Венера и Юпитер).
Силният Юпитер -изживява се като Гуру,вероятно е чел,знае.Психолог(скорпион),обсебващ,мнителен,ревнив.Мъжките планети на този мъж,са отрепани отвсякъде.И Марс и Слънце са в терми на Сатурн.Марс е в знак на Венера,екзалтация на Сатурн.Сатурн е в знак на падение на Марс.Роден е на Луна без курс.
« Последна редакция: Септември 16, 2026, 09:14:12 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #1629 -: Септември 16, 2026, 08:22:19 pm »
Акрукс,мерси за картата.
Сол.асц в Овен...
Сафо, соларен АС и МС не са верни в тази карта, понеже програмата е настроена за Мадрид, че си следя лунарите и соларите на мен и домочадието. За него не знам къде е посрещнал последния рожден ден, че да му построим солар (слънчев възврат). В картата Solar Arc е слънчева дъга, в синьо са отбелязани дирекциите. 
« Последна редакция: Септември 16, 2026, 08:32:54 pm от akruks »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1630 -: Септември 16, 2026, 08:30:08 pm »
Акрукс,мерси за картата.
Сол.асц в Овен...
Сафо, соларен АС и МС не са верни в тази карта, понеже програмата е настроена за Мадрид, че си следя лунарите и соларите на мен и домочадието. За него не знам къде е посрещнал последния рожден ден, че да му построим солар.
Акрукс,аз направих солар,соларна к8 е съвпад с нат.асц с координати за София....
Мога да го кача по-късно.Сол.асц е в Овен,а Марс във Везни-7ми дом.Това запомних.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1631 -: Септември 16, 2026, 08:36:10 pm »
Акрукс,мерси за картата.
Сол.асц в Овен...
Сафо, соларен АС и МС не са верни в тази карта, понеже програмата е настроена за Мадрид, че си следя лунарите и соларите на мен и домочадието. За него не знам къде е посрещнал последния рожден ден, че да му построим солар.
Акрукс,аз направих солар,соларна к8 е съвпад с нат.асц с координати за София....
Мога да го кача по-късно.Сол.асц е в Овен,а Марс във Везни-7ми дом.Това запомних.
Сигурно автоматично отстрани е излязъл АС в овен, за мястото на раждане, а картата, която пуснах е натал + прогресия + дирекции.

Weswes

• Full Member
« Отговор #1632 -: Септември 16, 2026, 08:46:05 pm »
Akruks, да , имахме сексуални отношения. Бих казала много интензивни, плутониански  ;D това едва ли изчезва за месец, два като не си говорим. И аз имам към него такъв тип интерес, затова гледах и неговия по 8 дом и секса. Нямаме нищо общо с пари, работа, нищо не ни свързва освен интимните отношения.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1633 -: Септември 16, 2026, 08:55:05 pm »
В солара ,сол.асц е в антисия с нат.Слънце,а транзитен (сол.)Сатурн е в антисия с нат.Марс.Марс на к11 в натала(домът на групи,организации и т.н),а 11дом е 4ти от 8ми.
Асц на пренаталното му новолуние е в Овен,където е и сол.асц за 25г.в същата точка/градуси.
Точката на пренаталната лунация е много важна,пренат.новолуние е в Лъв-24*,като Луната,Слънцето и Меркурий са в съвпад.Меркурий е упр.на 8ми дом,но и диспозитор на Слънце,Венера.По дирекция ппренатално новолуние,тоест,всичките тримка са в 16*на Везни в точен квадрат от нат.Сатурн,упр.на дома на края и разположен в 8ми натален дом.
По прогресия ,или така нареченото Прогресивно Новолуние се случва в 21*на знак Везни този път в съвпад с Марс.Сега вече имаме-Слънце,Луна и Марс в 21*на Везни,като по това време(времето на прогресивно новолуние),Венера е в 16*на Везни в точен квадрат от Сатурн натален.
Помните,че около средата на януари ,тази година ,имаше съвпад около 16*на Козирог на Слънце/Марс/Венера и Меркурий наблизо.
И накрая ,ако разгледаме Новолунието от 18 януари,26г.,на което асц попада в 21*на Дева,който в солара на И.К е активен със съвпад Слънце/Меркурий.Домът на смъртта в картата от новолунието на 18 .01.26г -8ми дом е в точката 16*на Овен,която е толкова аспектирана и затваря оформеното тао от прогресии и транзити до голям квадрат.Картата на последното в живота му новолуние е и важна със препокриване на осите върху главни точки от нат.прогресии и дирекции.
« Последна редакция: Септември 17, 2026, 09:59:58 am от Сафо »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1994
« Отговор #1634 -: Септември 18, 2026, 02:43:05 pm »
Благодаря за данните на Ив. К.

И аз реших да разгледам картата му по древната астрология, макар че знанията ми са основни.

Това което ми направи впечатление в сидералната карта е, че Марс е на К11 в Дева, в терма на Меркурий, която може да означава, че си пада по момчета, не щастлив в любовта и изложен на обвинения.
Прави впечатление и МС в съвпад с Регулус и Луната в Лъв - което може да дава порочност и прелъстяване.
В съвпад с неговата Венера, У1,12,8 в 10-ти дом има фикс. звезда Тубан от съзв. Дракон, което е с характеристиката на Марс/Сатурн - пазене на тайни и тайно инфо, пазене на богатство, внезапна загуба на придобитото и отравяне (в статии срещнах инфо, че в кръвта му е има висока концентрация на фенобарбитал).
В съвпад с неговото Слънце/У10 в 10 дом е фикс. звезда Денебола (опашката на Лъва) с характеристика на Сатурн/Венера и дава импулсивност, обществено порицание, съдебни дела.
В съвпад с Меркурий в 11 дом и У9, 11 е Алгораб от съзв. Гарван с характеристика на Сатурн/Марс - конфликти, разчистване на чужди неща; детективска работа, наблюдение.
И в съвпад с неговия Юпитер, У5,3 в 4 дом е Алфаред от съзв. Хидра, което носи силен индивидуализъм, крайности, скандали, отрови и т.н.

От самото начало някак силно се съмнявам той да ги е убил.
Все ми се струва, че има нещо друго тук, което яко се прикрива. А и пресконференцията, която слушах отгоре-отгоре бе на потресаващо ниско ниво, звучеше ми като добре режисирана и сглобена, и от страна на съдебния медик, и от на психолога. От любопитство намерих данни на психолога Р. Йорданов и разгледах картата по древната система. Има няколко потвърждения за лъжлив манипулатор, актьор, мимикрия и "нощен крадец".
« Последна редакция: Септември 18, 2026, 02:45:45 pm от romantica »