Акрукс,мерси за картата.
Той е дневно раждане и двата малефика са високо,над хоризонта.Марс е упр.на асц,а Сатурн на 4д.края.Луната е на к10 върху регулус,но е зле в Лъв,терма на малефик и притисната между двата малефика,намаляваща.Три планети са в заточение,което е много лошо.Марс,Сатурн,Венера.
И трите управляват домове на края-Марс,Сатурн и Венера-7ми залеза.Дирекция Сатурн е върху нат.Венера.Дирекция Луна е точен тригон к8.Дирекция асц е квадрат соларен асц.
Меркурий,упр.на 8ми е с ляв квадрат от Сатурн.АСц с триплицитетни управители-Марс,Луна,Венера.К8 в близнаци-Меркурий и Сатурн са упр.по триплицитет,при дневно раждане -Сатурн,заточен в Рак и удря Меркурий.
Юпитер,бенефик е силен ,на трон,но е упр.на финансов дом и 5ти-удоволствия,секс,спорт-Риби,но Юпитер извън секта и опозиция Венера.
Соларът започва със съвпад Слънце/меркурий.Сол.асц в Овен-марс,дирекция асц с упр.Сатурн,профекция асц,отново Сатурн.
Марс във Везни е лошо положение,мъжка планета в знак на Венера,западен,критичен градус.Интересно е че Меркурий и Венера са взаимна рецепция по управление,но не се виждат.Упр.на 7 и 12 домове е в помощ на упр.на 10 и 8ми домове.
Марс по натал е в терма на Сатурн.Какво добро има в този човек?Слънце и Венера по прогресия съвпад в скорпион и тригон от прогресивна Луна в рак-образуват голям воден тригон с натален Юпитер в 4ти-края.
Венера е много изявена,в 10дом,упр.на 7ми -залеза.Венера е нощна планета ,притисната от двата малефика,също като Луната на к10.Другото светило-Слънце,в същото положение.
Човек,представен от малефици без достойнства,взема най-лошите качества,които имат планетите.
Планетите по ъглите го правят да изглежда грижовен(Луна),Добър и мил(Венера и Юпитер).
Силният Юпитер -изживява се като Гуру,вероятно е чел,знае.Психолог(скорпион),обсебващ,мнителен,ревнив.Мъжките планети на този мъж,са отрепани отвсякъде.И Марс и Слънце са в терми на Сатурн.Марс е в знак на Венера,екзалтация на Сатурн.Сатурн е в знак на падение на Марс.Роден е на Луна без курс.