Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 415227 пъти)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3115
Re: Общи хорари
« Отговор #1635 -: Днес в 07:38:11 am »
Здравейте мили дами,
отдавна не съм писала,но ще се радвам на вашата помощ :)

въпроса ми е -Ще се върнат ли парите?от дома ни изчезнаха,
единственият чужд човек влизал в къщи е  техник за подмяна на уреди
въпроса зададох на 23.09- в 22,22ч,тогава открих липсата им...
Благодаря Ви!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14456
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1636 -: Днес в 08:28:59 am »
Здравейте мили дами,
отдавна не съм писала,но ще се радвам на вашата помощ :)

въпроса ми е -Ще се върнат ли парите?от дома ни изчезнаха,
единственият чужд човек влизал вкъщи е  техник за подмяна на уреди
въпроса зададох на 23.09- в 22,22ч,тогава открих липсата им...
Благодаря Ви!
Здравей, стреличке!
По въпроса ти, макар Луната да е без курс, според мен картата е радикална. Луната У2, У3 е в сходящ съвпад със Северния Лунен възел, а това е добър показател за положителна развръзка.
Последно Луната е извършила съвпад с Плутон, управител на заключен знак в 6-ти дом, който се намира в 9-ти дом. Да не би да са в попаднали в пластмасова кутия, стиропор, опаковка на някой уред, които майсторът подменя? Или сред негова документация, да са у тях, ако е взел старите уреди или опаковките на новите, но парите са в дома на техника или в дома на твоето второ дете, или сред лични вещи на майка ти. Луната е високо горе в 10-ти дом и предстои съвпад със северния възел, така че ще се намерят парите, не са откраднати. 

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8472
« Отговор #1637 -: Днес в 09:38:32 am »
Стреличка,така зададен въпросът ти,не.Луната е управител на 2ри дом,без курс,но в 10д.,ъглова.
Последният аспект е бил с Меркурий,тоест,ти си ги местила,пипала .Техникът разглеждам по 6ти дом,представен от Венера в скорпион и в антисия с Луната.
Мисля,че след като си платила,си преместила,или оставила сумата на друго място.
Пети дом е 4ти от втори,крайния резултат от развитието по въпросът ти.Меркурий е в 5ти,отново е свързано с теб.Потърси в Южна посока,около техника,уреди,стационарен телефон,ако имате,телевизор,абсорбатор и подобни .По 6ти дом са домашните любимци,куче да ги е отнесло нанякъде?