При мен е в 7-ми дом, върху МП Юпитер-Хирон, няма аспекти - опозицията с Меркурий има близо 7* орбис
Точно в деня на Пълнолудието ми се обади на моята племенница нейния (не знам как да го нарека, неин съсед с когото има някакви отношения, но той живее с майка си, а тя с брат си) и успя да ме извади от кожа- затрепери ми брадичката, вдигнах кръвно и няколко дни не можех да си намеря място- такава наглост рядко се среща...
Та племенницата е по 7д- производен 5-ти от 3-ти, първо дете на починалата ми сестра
Има събитие и при моето второ дете, което също е по 7д. - раздели се (отново) с човек, с когото от пролетта са иди си-ела си. Прибрал си човека новия Самсунг, който ѝ купи преди седмица, че нейния се счупи докато е била при него на гости. Причината- видял съобщение от друг, с когото са само приятели, но основната причина е, че пак е повдигнал въпроса да се събират заедно, но в апартамента при внука, като не поема ангажимент да плаща сметки и други разходи, края на март нали се бяха събрали да живеят заедно в същия този апартамент, та нещо започнало с мартенското Новолуние сега приключи.