Автор Тема: Цикъл Луна/Венера  (Прочетена 10261 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7893
Re: Цикъл Луна/Венера
« Отговор #15 -: Ноември 09, 2021, 11:37:49 am »
Рени, при мъжа ми също на Асц. започна предходния цикъл. Разболя се, аз също. Много тежко изкарахме грипа този път. При него Венера е у6, у11 домове, Луната на 8ми.Леля му, която е с раково заболяване, имаше хирургическа намеса за премахване на вода от белия дроб.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #16 -: Декември 18, 2021, 06:51:45 am »
На 07.12.21г.Луна и Венера в 23* на козирог,опозиция -21.12.21г.Луна 26*на рак,ретро Венера -26*козирог.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12833
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #17 -: Декември 18, 2021, 10:00:58 am »
Кулминацията на цикъла този път е със стационарно-ретроградна Венера, резултата, осъществяването по техните теми, заложени в началото на цикъла ще изчакат и преминат през целия период на ретро фазата или след 40 дни ще е приключването на този цикъл.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #18 -: Декември 18, 2021, 04:17:47 pm »
Кулминацията на цикъла този път е със стационарно-ретроградна Венера, резултата, осъществяването по техните теми, заложени в началото на цикъла ще изчакат и преминат през целия период на ретро фазата или след 40 дни ще е приключването на този цикъл.
Ще следя,има активирани точки в картата на сина ми.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #19 -: Юни 13, 2025, 07:41:55 am »
На 22 юни,двете планети са в съвпад в знак Телец,16*.Ударнички нощно време.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14032
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #20 -: Юни 13, 2025, 10:01:17 pm »
На 22 юни,двете планети са в съвпад в знак Телец,16*.Ударнички нощно време.
точно върху Юпитер на ММ в 9д., участва в Тау с Луната в Лъв и Нептун в Скорпи, срещнал хазаина, ще вдига наема с 50€ от август, а заплатата му никой не вдига пета година...

Рени

• Hero Member
« Отговор #21 -: Юни 16, 2025, 10:58:38 am »
Сафо, Венера  е Зорница, наблюдавай  сутринта рано преди изгрев, как започва цикъла им- в компанията на Сатурн.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #22 -: Юни 17, 2025, 09:09:11 pm »
Ще наблюдавам,Рени.
Две есенциално силни планети,може би ще донесат просперитет,радост,финансово облагодетелстване и щом Сатурн е с тях,жена-легенда в полезрението,със статус в обществото,узаконяване на съюз,сдружение.Все хубави неща са ми в ума,ще видим.
Точка антис на съвпада е 14*на знак Лъв,със Слънцето на родените около 9 август.

Рени

• Hero Member
« Отговор #23 -: Юни 18, 2025, 11:24:55 am »
Сафо, старата Луна  се среща с младата Венера. Момент подходящ да се  намери изход от трудна ситуация;  печалба от сделки, споразумения, които са сключени по-рано. Но, ако има желание да се сключват нови финансови договори, споразумения е по-добре да се отложат, Луната пред скриване.  Добри новини от приятели/ приятелки. Отделят се от Сатурн и вървят към Юпитер, трябва да има някакво облекчение след ограничение.
Миналата година и Луна, и Венера са били невидими в Телец, а 2023 г Венера е била Вечерница, със западен Юпитер. Върни се назад и виж какви са били проявите.