А ти що реши, че си център на света и някой точно теб трябва да убеждава? Всеки има глава на раменете си и някаква степен на образование за да си преценява фактите, както и източниците на информация за тях.
Но знам ли, като дадеш определение за "истински" факти, може и някой да се пробва.
Terry, а ти защо ми влизаш толкова грубо с бутонките? Да видя някъде да съм написала, че хората, поставили си ваксина, са тъпи или че нямат правото на това?! В случая отговарям на съвсем обикновено питане по темата на Сафо и изразявам ЛИЧНО мнение. Все още мога да имам такова, нали? Всеки сам избира в какво да вярва, псевдомедии ли следи, с google търсачка ли да се информира... Аз си имам лекар вкъщи, който НЕ е ваксиниран и ми е разяснил и на мен защо да не го правя. Не знам да съм тръгнала с агитации това да не се прави, нито третирам убодените като малоумни. Извън наталната ми карта, в която много неща са предначертани, аз все още имам известен % свободна воля, която в случая упражнявам, като не се ваксинирам. От години работя от вкъщи и работата ми позволява да го правя, а от момента на първия миналогодишен локдаун имам супер ограничени контакти с хора извън семейната ми среда. Да не говорим, че изобщо не съм от типа личности, които без МОЛ, барове, размятане по летища и разходки по „Шан-з-Елизе“ примерно не успяват да виреят милите. Сигурна съм, че в момента една камара хора се ваксинират, само за да могат да пият кафе в Милано или да идат на море в Гърция следващото лято, което ни прави егати кухата нация. Защото и такива лица има, дето вършат нещо, ама не защото вардят собственото си или чуждото здраве, а понеже не могат да си седнат на задниците. Аз си падам леко маниак на тема здраве, превантивни мерки, изследвания, та съм последният човек, който може да мине за скаран с медицинските постижения и осмиващ постигнатото в науката като цяло. Задължителните ваксини ги имам, но те са разработвани с години и тествани мнооооо дълго време. Факт е обаче, че имам някакви права все още и като някой, който си знае хала, има високи нива на тромбоцити, гъста кръв и всячески се опитва да я разрежда, зорлем курбан да бъда, няма да стане. Това, което се иска от мен, съм го направила и го спазвам като мерки, сама не си търся белята никъде. Не разбирам агитациите, които ни заливат отвсякъде обаче.
С лъвски стелиум съм, знаеш, аз съм Кралят Слънце
Обаче така като чета периодично тук, се усеща като други да са с подобен, без да имат планети в знака. Интересното е, че точно аз с никого не съм тръгнала да се заяждам, никого не осмивам и не се самоизтъквам колко велика съм в тая или оная област. Това съм оставила други да го правят, няма да ги назовавам, тях по вечно хилещите се емотикончета ще ги познаете. Не очаквам и персонално някой да дойде да ми обяснява нещата, не търси в текста ми под вола теле и не бъди буквалист!
Корея е права:
"Доказано работещите неща, нямат нужда от агресивна реклама." https://play.nova.bg/video/nichiya-zemya/season-8/nichiya-zemya-2021-09-18/548175