Akruks, не знам дали съм “ умница”, ама това не е ФБ и сама си казала , че всеки има право да си изрази мнението.
Мен не знам кой ще ме накаже за “прост”, ама от твоята клавиатура доста попръжни съм виждала написани.
Моите колеги не ги оплювам, обаче ти твоите- редовно.
Разбрахме, че средата ти е Мадрид- София, дишай спокойно, невежите сме далече .
написала съм ясно, че наказват във Фейсбук, от личен опит го казах- един месец нали бях със забрана да публикувам, коментирам и реагирам на чужди публикации/коментари, понеже бях написала на една, че е тъпа, след като тя ме беше обидила много по-напоително, обаче хитрушата си изтрила нейните коментари и докладвала моя...
И аз колежки нямам, а невежите са около мене, за огромно мое съжаление- дъщеря ми цяло лято я карам да се ваксинира, след като на 1 април почина неин състудент, в един период беше неин съквартирант когато завършиха и трябваше да освободят общежитието
https://blitz.bg/sport/ekskluzivno/tragediyata-e-ogromna-razkrikha-ot-kakvo-e-pochinal-30-godishniya-ni-sportist_472678.htmlИ нейната реакция всеки път е "абе не искам да ми вкарват чуждо тяло в мене"
Миналата седмица се разболя, лекарката казала грип, изписала ѝ антибиотици, а днес дъщерята отиде при същата лекарка да каже, че не се чувства добре все още и не може да отиде на работа, предните дни беше хоум офис. Пуснаха ѝ тест и излезе положителен.
Младши инспектор е в мон, нейна колежка цял месец кашляла в канцеларията, та за какъв интелект ми говориш?
Това, че съм в София не е изобщо за хвалба бе мила моя попръжня - внука ми го диагностицираха и изключиха от частната немска градина понеже не разполагат с ресурсен учител. За държавна градина със соп не се класира, понеже телк комисията му беше насрочена на 13 септември, а класирането за градини беше на 29 август. Не му признаха 7-те точки, които му се полагаха заради баща му, който е в клиника в Холандия с тумор в мозъка и начална фронтова деменция, понеже епикризата от болницата била на английски, а не на стандартна бланка на български. И за финал- подпалиха ми част от имота, два дни след като се е продал от чси на публичната продан. Та за хвалба ли е това, а? Не парадирам с местонахождението си, а само споделям разликите в отношението на хората към пандемията тук и там, а там мангъровците са все румънци, латино и българи, електората на итн