А за опозиция Марс/Меркурий по оста дева-риби ,освен стържещия глас,като от тенекиена кутия,мрънкането,едва издържам ,но сигурно е до синастрия.
за опозиция не знам, но новата собственичка на бащиния ми дом е с точен квадрат между Марс в Скорпион и Меркурий в Лъв, за пръв път като я чух по телефона ми прозвуча доста грубовата. На живо като се видяхме се потвърди, грубовата и неприятна за слушане, комуникацията е само в една посока, изобщо не ме слуша какво казвам и обяснявам за нещата, за които тя ме е питала. Моят Марс в Скорпион е в същия градус, но при мен е точен съвпад с Нептун, та нещо синастрията ни върви към това, че ме послъгва тази грубиянка, хвърли ме на върбата и вчера, и не си вдига телефона- реално нямам една снимка на сестра ми, за да сложа на гроба, че старата се е олющила, дадох ѝ ключовете за къщата на 9-ти, без да взема нищичко, всичките ми вещи, книги, албуми, дрехи, нови одеяла и чаршафи останаха там, както и скъп нов теракот, изолация скъпа, които мъжът ми беше купил за ремонт преди 20г, сервизи чаши, чинии, абе всичко- валеше дъжд тогава и нямаше как да ги изнеса.
Госпожата е лъвица, Слънце съвпад Юпитер