Автор Тема: Цикъл Марс/Меркурий  (Прочетена 32840 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7966
Re: Цикъл Марс/Меркурий
« Отговор #75 -: Август 12, 2025, 07:01:33 am »
Марс и Меркурий ще се съединят на 20 октомври 25г в 19*на знак Скорпион.Една много силна и натягаща комбинация.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1358
« Отговор #76 -: Август 12, 2025, 09:45:24 am »
Шефът ми е с натален съвпад Марс Меркурий в тази част на Скорпиона и е достоен собственик на аспекта. Малко говори, но порязва интелигентно, умее да бъде напрягащ, ако си мишена.  И силен, и натягащ, и умен, словото му печели уважение, ако си страничен слушател. Излишно е да казвам, че плановете и действията му са загадка до преживяване на резултата.
Хубавото - тригон с моя Меркурий и асцендент.
Каре - Венерата ми, но той тази част я е закопал много надълбоко в подземията на Хадес.
И друг път съм изказвала суперлативи и доза завист за добрия аспект Марс-Меркурий, независимо от местоположението, но от Скорпион е оксиморонно забележителен.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #77 -: Август 12, 2025, 11:34:50 am »
 :-*Люба,живея с човек,чийто съвпад Марс/Меркурий е в Дева(2*орбис)😅
Дребнав до брутализъм.
Познавам и още един със същият съвпад,по-близък....едвам го изтърпявам,всичко знае,вещ по световните въпроси,мрънкащ,стиснат,досаден..
Квадратурата към Луната ми не ми понася добре.😊
Единият е чистофайник,другият е мърляв,нечистоплътен.
Основна част на битието/житието-работа и секс.
« Последна редакция: Август 12, 2025, 11:44:04 am от Сафо »

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1358
« Отговор #78 -: Август 12, 2025, 04:12:08 pm »
:-*Люба,живея с човек,чийто съвпад Марс/Меркурий е в Дева(2*орбис)😅
Дребнав до брутализъм.
------
Основна част на битието/житието-работа и секс.

Добре, де, понася-непонася. Ама убедителен ли е, притежава ли дар слово, има ли сила в думите му, как е в бизнес преговорите, става ли на неговото, докато ти пили нервичките, ти изпълняваш ли - ето това е якото на този съвпад. Щото всичките отговори са да, да, да. Е, да - и кавгаджии могат да са, да те овикат едно хубаво и натирящо, хахах.

Моят шеф е много в работата. По повод на секса на работното място е прекомерно предпазлив, явно е духал супата. Ама който гледа надолу, мисли за голо. А и мен, старата астроложка, не може да ме подведе! :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #79 -: Август 13, 2025, 10:15:59 am »
Ех,Люба-Да. ;)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12867
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #80 -: Август 20, 2025, 11:20:13 am »
Сафо, на всеки 2 г цикълът Меркурий- Марс стартира в Скорпион. Каква обаче е спецификата всяка година ? Меркурий и Марс не са приятели, не споделят общ морал, достойнства, но са добър тандем в кражби, лъжи, измами и  всичко свързано с млади хора, братя, сестри. Като начало, цикълът им тази година е доминиран от Юпитер и за нашите ширини се случва през нощта, където и Марс, и Меркурий са охладени, Марс невидим, няма да е толкова опасно и екстремно. Понеже и двете планети са силни в годишната карта, вероятно цикълът им ще повлияе върху времето чрез северозападни ветрове и  ще захладнее, а в планините предпоставки за инциденти. В същата посока може да се тълкува и влиянието му върху опозицията (к4 е в Дева) в управлението на страната и т.н
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #81 -: Август 21, 2025, 08:54:58 am »
Този цикъл активира точки,планети ,натални,прогресивни в хороскопите на ММ и роднините му.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #82 -: Август 21, 2025, 09:33:41 am »
Сафо, на всеки 2 г цикълът Меркурий- Марс стартира в Скорпион. Каква обаче е спецификата всяка година ? Меркурий и Марс не са приятели, не споделят общ морал, достойнства, но са добър тандем в кражби, лъжи, измами и  всичко свързано с млади хора, братя, сестри. Като начало, цикълът им тази година е доминиран от Юпитер и за нашите ширини се случва през нощта, където и Марс, и Меркурий са охладени, Марс невидим, няма да е толкова опасно и екстремно. Понеже и двете планети са силни в годишната карта, вероятно цикълът им ще повлияе върху времето чрез северозападни ветрове и  ще захладнее, а в планините предпоставки за инциденти. В същата посока може да се тълкува и влиянието му върху опозицията (к4 е в Дева) в управлението на страната и т.н
В годишната карта ,цикълът попада в 5д,близо до к6 и е в плавен аспект с Марс на к2.
Мисля,че ще повлияе по-скоро на ежедневието,като финансови нужди,цени,сметки,здравеопазване,нови закони,правила,пенсионни фондове,агенции по заетостта ,"магазини за народа"-кражби от най-бедните.
Кучета и др.домашни любимци .Ромски(цигънски) драми.
За времето като прогноза,понеже съвпада е във воден знак-топъл дъжд.