Днес имах малко повече време и се зачетох в темата...
...Домът на Рибите си е домът на затворите, болниците и нелечимите болести, домът на приютите и благотворителността. Вероятно в близко бъдеще много внимание и финансиране от много държави ще бъдат отделени на грижите за неизлечимо болни хора, изплащането или увеличаването на размера на материалните помощи, грижите за хората с увреждания и хора в неравностойно положение. Възможно е изграждането на нови болници, места, където хората в нужда ще имат подслон. ...
Като цяло според мен това няма как да се случи:
1) За държавата не е финансово изгодно да поддържа лечението и грижата за неизлечимо болните хора, тъй като те не допринасят с нищо за приходността. Поради същата причина и най-малкото клинични пътеки, са по психиатрия (честно казано, не знам дали изобщо има такива). Затова, ако на някой му се е налагал да ходи в психиатрия (аз бях там вчера на стаж) е видял отчайващо мизерната база... Просто е ужасно!
2) "Около 60% от съществуващите специализирани институции за хора с увреждания ще бъдат закрити до края на 2027 г., а всички домове за стари хора ще бъдат реформирани до 2025 г.", т.е. хората ще бъдат насочени за гледане в домашна среда или в частни хосписи.
3) В Пловдив, например има най-много болници на глава на населението, като в най-окаяно състояние са държавните, които обслужват цяла южна България, но с лошо качество. Има и голяма липса на кадри. Просто никой няма изгода от това да има здрави и будни хора. На държавата ѝ трябват деца (нови хора), които да плащат данъци, а на корпорациите - работници, затова се и произвеждат много филми за любов, семейство и т.н.
Неизлечимите болести аз ги отнасям основно към Плутон, след това към Уран и тогава към Нептун.
Хората стават все по-тревожни и психотични. Масово се употребяват енергийни напитки, алкохол, в-ва забранени от закона, не добра храна пълна с адитиви. Прилагат се вредни лекарства и грешни лечения. Наблюдавам хората и ми се струват като приспани. Приемът на л-ва и търсене ще нарастне, защото най-печелившият сектор е фармацевтичният и така ще е до 2026 г.
Музика, кино - печеливш сектор, чрез който се налага фалшив образ за изкуство и красота. Вече рядко се среща жена/мъж, който да няма подобрение по себе си - дълги нокти с гел лак, филъри, екстеншъни и пр. Филмите ни внушават кое е важно и градят някакви изкуствени ценности.
Въпреки че Нептун е по-високата октава на Венера, то според мен на Земята основно се проявява най-ниската форма. Няма алтруизъм, няма съпричастност, любовта между хората е изстинала. Трудно е имагинерното да бъде сътворено в действителност, може би е възможно, но в светът на идеите на Платон... Духовното ще се събуди, ако е посято и го има. Ако не се носи, то няма как да се надяваме, че ще израстне красив лотос.
За мен това е времето на големите заблуди и лъжи, затова е добре човек да е буден 24/7