Рени,в картата Венера е упр.на 4ти сол и 10 интерсептиран домове.Но 4ти сол. е в 11 натален,твоят дом,родител,първи братовчеди ще са в групи,организации,някакви обединения с обща цел,а Венера според мен е на к9 сол,риби.К9 е 6ти дом от 4ти,или работата,здравето,ежедневието на този по 4ти(родител,или първи братовчед)е ,се приема с огромна превъзбуда.Някой е пътувал в чужбина,или е бил на екскурзия /море за първи път .По 9ти дом са тесните специалисти също,ако е било лечение,"пациентът"е бил в особено емоционално състояние.Може би при теб е имало нещо по 9ти дом-ново,като обучение,пътуване,посещение на специално място,което те е трогнало.
Освен 4ти дом,Венера е упр.на 10 интерсептиран в тази карта.9ти дом е 12 от 10 д.И отново родител,първи братовчед ,или друг по 10ти дом е бил в болница,на лечение,на тайно място,в манастир ,в особено екзалтирано състояние от пребиваването си там.
По 9ти дом (домът на Юпитер)са всички онези неща,които нямат ясно обяснение-Бог,религия,философия,морал,идеали,далечни пътувания,или такива,които се случват за първи път в живота,награди,трофеи,чужденци,сертификати,обучение.Нещо по този дом е било за първи път,прието с много емоция и страст от теб.........и все пак има още 2 месеца до края на сол.година.
По 9ти дом са некръвните роднини,може би мъжът на сестра ти,или жената на брат ти е бил/била в любовен екстаз за първи път,ако разгледаме Слънце като 5ти от 9ти и Венера като 8ми от 9ти.Нещо ново и за първи път-може би подарък за някой от изброените-много ценен и скъп-очила(слънчеви,пръстен и т.н,)
Събитие при твоя приятелка/позната-раждане на дете.Някой е станал баба/дядо .
За мен особеността на Венера тук е ,че този,който тя описва е бил на особена почит някъде.
Ти също си намесена,защото Слънцето у1ви е в 9ти дом-ако някой от семейството е бил повод за гордост,награди,завършване на висше образование-ти си участник.Понеже 9ти дом е много активен,сол асц е там,а упр.и екзалтирана Венера са на к9сол.бих предположила,че твой племеник/ца се е дипломирала успешно-с награда/грамота.