Здравейте,
искам да попитам: докато Венера ще е ретро, а на мен ми управлява целият хороскоп, асц Телец на 17 гр навярно ще започна работа. Венера на мен ще ми се движи през 6 дом, където натално са ми Плутон на 29гр-Везни и Сатурн на 10 гр в Скорпион. Това по транзит.
В солара ми за тази година/Рак в 3-дом, Луна в 6 дом Стрелец/ виждам, че Венера ще се движи през 5 дом, соларно ми е в 4-ти, в опозиция със Стаурн. Натално попада в 6 дом
2 въпроса: 1.по тази карта има ли вариант да се завърне някой мъж- Ex или ретроВенера главно ще движи ежедневието ми и работата? Дано като мине 3 пъти през Сатурн най-накрая си намеря работно място където са се чувствам ок.
2. Започване на работа по време не ретро Венера ок ли е? С ретрограден Меркурий съм родена, така, че не ме бърка когато е ретро
Качвам транзити за 10.10-защото някъде тогава смятам да се завърна на някаква работа.
Качвам и солара за 10.10.
Предварително искам да се извиня, че качвам транзити и солар в тази секция, но фокусът е върху Венера и за това прецених, че тук е мястото да попитам.