В случая се поставям в неудобна ситуация.
Навремето, когато реших да спра поддръжката и прекратих договора, изпратиха един млад техник да свали някакво устройство. Оказа се свястно момче и ми предложи да остави алармата да работи, но без връзка към тях. Аз тогава не се замислих за евентуалните последици и се съгласих. Нито веднъж не съм я включвала - ако случайно се разпищи, никой от Сота няма да дойде на обекта и ще трябва сам да се оправяш. А тук взеха много често да стават токови удари и буквално за секунда алармата се активира. Така се получава и ако спреш някой от бушоните на ел. таблото. После просто въвеждаш кода и датчикът спира да пиука.
Този път обаче токовият удар се е оказал фатален - цялото устройство се е развалило, сирената изрева, а таблото не приема кода за деактивиране. И сега продължава да пиука и отхвърля кода, ако тръгна да го въвеждам, изпищява надълго. То и с това пиукане е дразнещо и нощем не може да се спи, а и при всеки пореде токов удар трябва да чакам поредното включване на алармата. Този път имах късмет и рева само 15-20 минути, следващия може да реве нон стоп и съседите да викнат полиция.
Напоследък ми идва в повече стресът и вече не знам докога ще продължава. Това не са ден-два или няколко месеца, а 7 години. Днес дори си пуснах неплатена отпуска и взех опаковка леки антидепресанти.