Рени, Happy, благодаря за споделеното! :58:
Разбирам, че при всеки натив съвпадът транзитен Юпитер-натален Сатурн, би се проявил по различен начин, определен от статуса на двете планети в натала. Въпреки това, на мен ми е интересно да прочета споделени от вас впечатления и събития, случили се при този аспект.
Star, благодаря, че насочи вниманието ми към профекциите! От няколко месеца съвсем бегло следя какво се случва в натала, и то само откъм транзити. Не съм и забелязала, че сменям профекционен управител! Точно в Плутонова страна съм в момента, няма лесно при Плутоново влияние! Вярно, Плутон като мой У2, ме възнаграждава богато тук във финансов аспект, но всичко останало за мен е Плутонова черна дупка!
Окончателно е взето решение да се прибера, няма да се връщам! Още не зная какви последици ще има това във връзка с контракта ми, но тепърва ще премислям, сега единствената ми цел е да се добера обратно до цивилизацията.
Наистина, надявам се предстоящият аспект Юпитер-Сатун да побутне напред онова, към което се стремя от години в професионално отношение, и това, което за мен би било "върхът" в кариерата ми.
Няма изгледи за влюбване, (засега), изобщо при мен влюбванията стават толкова трудно, та би си помислил някой че имам стелиум в Козирог, с Венера начело