С орлите ли ще живееш? Харесвам колко отпимистично си настроен. :57: :85:
Имам нужда от малко помощ, форум. Мой приятел претърпя авария...в краката. Премазани са. Не са счупени, но от колената надолу са поразмазани. Ще сложа карта, ако някой има желание да погледне. Картата е с приблизителен час, но не е ректифициран.
Като гледам... това пълнолуние ще му отнесе Луната с това каре. Инцидент е станал в изминалата нощ/вечер.
Дир. Луна върху съвпада Слънце, Меркурий и двамата у6. И ред други аспекти, прогресии и дирекции. Засега не е ясно ще се налагат ли някакви операции.
Според вас ще може ли да проходи отново момчето?
Това пълнолуние излезе скрита лимонка. За два дена около мен хиляда човека или се самоубиха, или други ги нараниха. Инцидент с това момче е по чужда вина. Естествено, хиляда и триста клетви по адрес на този надрусан пендел.
Тр. Юпитер през 6 дом. Тук може и да се съглася, че е действал запазващо. Цяло чудо е, че има крака въобще. А за това, че не са изпонатрошени на сто места - не знам, Бог го пази, Юпитер ли, идея нямам.
Прогресивната му Луна е в точно каре с у8. Да ме плаши ли това?
Ще има и прогресивно новолуние в каре със Сатурн след месеци. Хич не ми звучи оптимистично това. Прогресивно новолуние. Дирекционна Луна върху Слънцето му. Тогава и Уран опозиция Марс, Сатурн на Луната му. Уф.