Колеги , виждате ли , възможност за развод и втори брак по тази карта (на майка ми) ? Отношенията с баша ми винаги са били много тежки , винаги го е подкреляла, но нищо от негова страна. Злоупотребява с нея много често като лъже за пари , изпозва я по всевъзможни начини , вчера чашата е преляла , като е докарал ''приятелка'' вкъщи ... Майка ми няма решителност да се разведат и да си гледа живота като хората ...
Астрологично погледнато , не ми се струва развод в настояшия момент , но мисля , че старините ще ги кара с друг човек в живота си ...
от средата на м.май 2016г.до средата на април 2017 ,заради ретроградието - тр.Уран застава в каре към У1 Меркурий- това е достатъчно стресов,нервен и напрегнат период, ще вземе кардинални решения за промяна-майката ти, а У1 в 8 -може да се тълкува,че тя е носител на финансовата стабилност на баща ти,но може и сама да стане причина за финансова криза в брака,ако спре кранчето,тр.Сатурн съ У7 от м.01,2017г.- ще застане на Дсц.- той руши всичко,което не ни е необходимо,спъва развитието,чисти мъртвото,а брака им явно не функционира,той ревизира и издава присъди,която тр.Плутон като застане над У1 Меркурий тя ще изпълни,безвъзвратно ще е и дано го направи,за да не разруши Плутон здравето й със сериозна болест
Уран е У9 в 3 /ще го срещне на път,градският, чрез роднини,или съседи,тел.,интернет връзки/- втори брак или сериозна връзка,нов човек ще влезе в живота й,за да я накара да вземе сериозни решения,Слънцето сигнф.на съпруга също е в 9,Венера също- това е подвижната ос 3-9,която компенсира липсата на подв.елемент в картата, човека ще е уроново-стрелешко-близнашки тип,а дано прогледне...
ако пуснеш и СД ,прогресии ще се затвърди или отрече за поне 3 асп.
СЗ в 20 Дева в 4 дом в каре към Асц. за 6 месеца напред ще напомпва напрежението у дома до счукване,пречупване ЛЗ в 11д/5 от 7/ каре Сатурн в 7д.- в овен,знака на новото,за съпругът й нова любов,за нея ще се освободи от вредни навици да стои в брачна обремененост като вещ,интериор в името на статус и децата,Сатурн в 7 изисква - дълготрайност, лоялност, доверие, уважение, стабилност, сигурност в брака- всичко това вече липсва и карето носи нов начин на действие,промяна