Принципно погледнато не е ли възможно в класическата астрология да е пропуснато нещо,правилата и не подлежат ли на промяна,развитие?Да не бъркаме вселенските,физични закони с тяхната несъвършена човешка интерпретация .Пред корифеите в астрологията от уважение бих ударил глава в пода без проблем,но това са хора,с ограничено съзнание и сетива,зависими от степента на развитие на съвременната им наука .Грешка е да се абсолютират хора,каквито и да са .Аз изказвам някаква хипотеза,може и да греша ,нормално е всеки да защитава своята позиция,но не и отчаяно .Има несъотвестствия в теорията за сила на планетите-Естествено Марс ще се понася по-добре когато е хармонизиран в нощната половина-но дали това е неговата сила-Става въпрос за оценяване СИЛАТА на планетите,не дали са хармонични и удобни .Моля не приемайте предположенията ми за лични нападки,защото не са!Който има проблеми с нервната система първо да оди па да се лечи,тогава да води дискусия!Достатъчно съм мек и уважителен,например скоро четох спор в някакъв философски сайт за преподаването на астрология във философския факултет в СУ-от Филип Филипов мисля-доста по хард са,за мен е нормално,чувствителни егота не биха понесли обаче ,което ограничава техниките в спора .Все ми е тая какво ви е мнението за моята скромна личност,не съм тръгнал да правя дисертации ,просто изказвам мнение,градивна дискусия би била полезна,ако не -здраве да е,няма си троша главата я :lol_hitting:За в бъдеще имайте предвид че дискусия без известна провокация няма как,ако го обърнете на лично отношение аз нося на обиди,не ми дреме - а вие ?