Стига, де, много се задълба. Стар и Хепи са прави - само посочих, а после отговорих на въпроси, понеже нямам много време, качих картите. Не претендирам да блестя с астропознания, може друг да види нещо повече, което да му свърши работа.
Затова смятам, че е гребо да се иронизира подхванатата тема, откъдето тръгна патардията. Аз, лично, реагирах на определен коментар, иначе темата я бях отписала вече във форума.
Колко пъти сме разглеждали карти, повечето от вас са взимали дейно участие... Трябва ли да се мрънка, че едни от най-активните теми са за хорари, а не приложната астрология? На мен ми е все едно кой какво чете, пише, коментира... кой се бил скарал с майка си, кой бил паднал в банята - по-скоро гледам какви аспекти е посочил. Всеки си е с характера - прескачам конфликтните.
Покупката на жилище не е задължително да се свързва с промяна на местоживеенето и това е, на което отговорих. Ся кво, да внимавам какво говоря и пиша в обикновени изречения, без това да е явна и лична нападка...
Неприятно стана, влизаме в излишен обяснителен режим. Благодаря на тези, които разбраха.
Съжалявам, че станах повод за подобни разговори, за което се извинявам на тези, които подходиха астрологично към ситуацията в началото.
При тая хубава Венера в Лъв - абе я се поглезете, направете си по един маникюр, изпийте някой коктейл до някой шадраван. Който има моренце, да се топне в лъскав бански на русалка