Днес за малко да подпаля апартамента. Освен квадратурата на транзитен Марс към натален /тр. Марс в края на четвърти дом/ и ретроградието на Меркурий /заговорих се по телефона и забравих, че фурната работи/ не виждам други аспекти, които да имат отношение. От известно време съм неспокойна и разсеяна. Разсеяността е много нетипична за мен, случва се за първи път. С моите лаишки познания, свързвам това с опозицията на Уран към Слънцето. Как мога да отработя този аспект? Определено не съм на себе си
Разсеяността - Юпитер, У3 ти минава през 12 дом - иска си почивката на ума
, да останеш със себе си, да си помислиш вътрешно ....
За инцидента - ами тр Уран е в 6 дом. В натала ти е съУ4, със затворен Водолей там. Дотук това предполага разни неща от ежедневието да са екстремни
. И ако това не се е осъществило - в смисъл, да имаш някакви вътрешни подтици, които по някакви причини не си осъществила, тр. Марс е подпалил фитила. Тр Сатурн, У4, е върху Нептун, У5, във 2 дом - той иска някакси да конкретизираш, да формулираш неяснотите или илюзиите на Нептун там.
Опозицията тр Уран към Слънцето - Слънцето е У10, интерсептиран Лъв, а Уран върви през 6 дом - какво е това нещо, което искаш да свършиш по 10 дом, но не намираш сили, смелост или по някаква друга причина не осъществяваш? Може да е свързано и с 12 дом, защото Слънцето е там. Уран е стационарен в този градус и на 29 дек обръща - явно иска да те подсети за нещо, огледай се какво се случва около теб, какви хора срещаш - защото това е опозиция - ще дойде отвън предизвикателството, ще трябва да вземеш решение. В допълнение имаш и тригон към Нептун, У5, във втори дом. Това може да ти даде допълнителни насоки за желанията на Уран в 6-ти
Сатурн и Уран в натала в момента не са наранени - може би затова се е разминал пожара.
Като цяло, смятам, че случката се е случила (сори за потворението), за да те "изръчка" за нещо, без обаче да ти навреди. Помисли върху тези транзити - повечето са съвсем точни и искат своето
.