Взимам точно разни природни мерки, плодове и зеленчуци, когато се случи да се храня, но то от 6 април се е случвало само няколко пъти .... Но лека полека се оправям. "Биозин" ми изписаха. Като казаха в болницата да взимам имуностимуланти - аз попитах дали "Изопринозин"е добре, понеже се изписва много напоследък и казаха, че може него или "Биозин" и ми изписаха последния. Та и аз реших малко да сменя менюто
Не смея да взимам много други неща .... притеснявам се, че с това продължително боледуване и глад - много ми се е изострила чувствителността, а съм склонна към алергии и с тази нептунова квадратура близо до АС - стъпвам на пръсти по тънък лек ... Приемам много течности, това винаги много ми е помагало за бързото възстановяване, лека полека въвеждам по-прости и необработени храни. За никъде не бързам, цял живот пред мен
Черния бъз много го уважавам и имам винаги под ръка (и с майка ми правим всяка година и купувам при нужда), но се притеснявам в сегашната деликатна ситуация - да не реагирам на нещо в субстанцията. Взимам ябълки, банани, салата, ей такива, малко по малко ...
Рени, АС ми е баш в центъра на Рибите - на 16 гр 03 мин, но тези дни преди шарката гледах, че май часът ми е с 20-30 секунди напред. Ама не се задълбочих повече, то си иска време и внимание. Правих ректификация по датите на зачеване и раждане на двете деца по дирекции.
Ето карта, като изби обрива, след продължителна и много висока температура, аз помислих, че е алергия, понеже ми бяха изписали АБ, ако не се оправя до няколко дни и малко по-рано го бях изпила.