Да, Меркурий и Уран върху Кету. С тази жена имаме неслучайно познанство. Още преди да дойда в кантората им, работех на друго място и тя ни беше редовен клиент, още тогава с нещо ми беше привлякла вниманието, макар че имахме само бегли служебни контакти. А тя е акцентиран Телец – съвпад на Слънце и Венера в 12 дом, АС Телец, скорпи Луна на ДС в съвпад с Уран. Има съвпад на Марс/Меркурий в Овен, който ми попада върху Кету. Има силен 12–домен акцент и ъглова Луна. Днес мина ретроградното хвъркато и го отключи.
Какво прави една дублирана поръчка – свързва разделени от обстоятелствата хора. А това е човек, на когото наистина много държах. Даже исках да имаме извънслужебен приятелски контакт, но изведнъж ни завъртя животът и двете, просто не оставаше време. Срещнах я, когато бях в тежки обстоятелства, и на фона на грозните изцепки, с които беше изпълнено ежедневието ми, тя ме впечатли със своята чистота и човещина.
Хм, забелязвам, че бърз транзит през нодалната ос носи по–активни срещи и контакти. Днес ме сбъркаха направо, едновременно от четири различни места ме търсят.... Уф, докато го пиша, ми звъни петият за днес – още една голяма поръчка, каквито идват рядко. Днес в тото пункта реших да си взема един лотариен билет, хвана ме срам и се оправдавах пред женичката, че по принцип билетчета не търкам и си печеля парите с работа, никога от игри на късмета. Изтърках един среден пръст, прибрах се у нас и изведнъж започнаха да ми накъсват телефона с поръчки. :57:
Вече ме ръчкат и за книгата, вчера ми се обади редакторката да пита докъде съм. А днес ми писа собственикът на издателството, не беше отговорил на последния ми мейл.
Онзи ден бях на едно специално място, заредено със силна енергия. Има и аязмо, водата е с много особени свойства. Няма да казвам какъв е бил ефектът след наплискване с тази вода и отпиване от чешмата, но повярвах, че има и чудеса на този свят, понякога се случват. Може би не с всеки, трябва да носиш и ти такава енергия. Там имаше и много стар параклис. Оттогава изведнъж потръгна.