Мъжът на Алена е с много огън в картата и силно Слънце, но то на свой ред хем е в 12-ти дом, хем няма Марс който да го подкрепи. За Марс в Риби нямам добро мнение, нептуновия Марс често се чувства безсилен, не може да се заявява, избива го на коплекси, защото наистина силният човек не наранява по-слабият, вероятно се чувства неоценен, нереализиран и затова тъпче уязвимите. Унизява я за да се почувства доминиращ. Другият вариант е чрез "скандали" само да изпуска парата, без да има дълбочина в думите и постъпките, ама не ми се вярва. Алена вероятно не е съвсем невинна в цялата ситуация, провокира го волно или неволно по някакъв начин, вероятно като засяга неговата 'мъжественост'.
Покрай мен тия дни се оплакват от домашна агресия, но невинната страна не е съвсем невинна, въпреки, че не искат да си го признаят, но това не оправдава агресивните постъпки на другата страна, ако е истински мъж, ще постъпи като такъв при провокация, ама повечето са мухльовци.
Веско твоята Луна е доминираща, като енергия в картата ти, Марсът е слаб и в 7-ми дом. Като не можеш да си заявиш Марсът, ще се случва да ти удрят Лната и реакциите са хленчене, и сърдене при чужда агресия насочена към теб, но няма да отвърнеш, приемаш ролята на жертва, защото Луната ти не е позволила на Марс да възмъжее и си останал едно момче с детски идеали. /не го приемай това като обида/