На теория е така, но важните неща излизат и по 1-2 техники. Гледам моята карта и не се стремя към прецизност - целта е да съм наясно с общата картина за периода. Ако е необходима точна прогноза - тогава, да...няма как на парче.
При толкова информация в наталната карта жребиите явно са трето, четвърто крайно потвърждение на изводите, което значи, че в 80% от случаите може и без тях.
Тази година асц. ми по профекции трябва да е в 10 дом, управител е Венера. Е, нищо, ама нищо венерино не ми се случва, нито пък някаква кариера бурна съм развила.
За дамата, която отрича тропикала - интересна ми стана заради крайната си позиция. Лични впечатления нямам. На сайта й има разни преведени статии, но съвсем накратко и отгоре-отгоре. Същите съм ги срещала и на други места. Като маркетингов подход обаче не й е лоша идеята, ама никак
А иначе добри астролози са ми казвали, че си работят и по тропическата система, и по сидерал. Самата аз наскоро започнах да се интересувам от ведическа астрология и да преоткривам сидералния зодиак, така че ми е малко рано от свое име да правя сравнения между двете системи и да се изказвам. За момента ми се струва, че по различни пътища стигат до едни и същи изводи - при разглеждане на наталната карта. При прогностика ползвам западната астрология, защото още не боравя с техниките на ведическата.
Обаче за себе си и за приятели съм успявала да хвана основното по солари, транзити и прогресии.