Грег, и аз ще се съглася с Тери. Потърси работа, в която наистина си добър и не е нужно да играеш неприсъщи роли. Ако нямаш организаторски и мениджърски качества, бъди изпълнител, но развий майсторство и истински професионализъм. И пак ще те ценят. И аз с времето и опита стигнах до същия извод. Организаторски качества имам, не и управленски. Не ставам и за търгаш. Затова се ориентирах към поприще, където оставам в сянка, но хората забелязват крайния резултат от моята работа. И съм търсена и оценявана заради професионализма, който съм изградила, а не защото умея да "блестя" в някоя корпоративна йерархия. Там все така се случваше, че повече женските ми качества и излъчване бяха забелязвани и атрактивни /или дразнещи за някои/, отколкото усърдието и професионалните качества.
При теб, ако се разгледа по ведическата, има много добър показател за работа с публика и масови клиенти – Луна в знака на Арудха Лагна. Но получава аспект от Раху и Сатурн, като този от Сатурн е по-проблематичен – идва от неблагоприятен дом спрямо основния Асцендент /Джанма Лагна/. Луната съвпада с арудха, която има отношение към популярността на натива. Така че не бих казала, че съвсем ти липсват качества да предразполагаш хората и да печелиш тяхното доверие. Сатурн е в един знак с У10 и според мен това поражда недоволство от реализацията и постиженията в социума. Имаш силен 10 дом, с екзалтирала Венера там, но арудхата на дома показва какво виждат другите като твои постижения и резултати от твоите действия. И сякаш повече те възприемат като кандидат за подчинени позиции. Може би не изглеждаш достатъчно открит и уверен, когато предприемаш някакви действия, свързани със социална реализация. Според мен Сатурн създава спънки и препятствия в това отношение и саботира твоите действия, това чувство за предпазливост и неувереност отвътре ти идва при контакт с другите и те инстинктивно го усещат.
Сега погледнах как е при мен – Юпитер в 10 дом от АЛ и в един знак с А10. А в интерес на истината все се чувствам незабелязвана и аз. Обаче отразеният образ май е друг, за което аз не си давам сметка и съм все недоволна от постигнатото. Факт е, че все някому съм трън в очите, където и да съм, каквото и да правя. Така че арудхите наистина работят.