Астрология. Езотерика > Астрология
Събития и транзити
Papy:
Всъщност мисля, че щом участваш в скандала, вместо да търпиш и да премисляш, значи нещата се развиват много добре
Очаквам сега юпитер да дръпне още в рак, че да се похвалиш с нещо наистина весело
Рени:
....Онзи ,който е най-голям инат , не иска да си "свали 'тъмните очила ,да се раздели с претенциите си и своенравие.Нептун винаги ни поставя в поза "жертвеник" ,просто свиквай с тази мисъл и след като ти "подават" дръвче или дърво -можеш да го "засадиш' ,да си "запалиш" огън ,да "подкараш' овцете ....ей такива неща. ;)
Papy:
--- Цитат на: Satin в Юли 24, 2013, 03:33:19 pm ---Някой знае ли къде може да се проверява с каква скорост се движат планетите?
--- Край на цитат ---
Ако те интересува като стойност-с елката и ефемеридите, смяташ разлика м/у два дена-един и същи час (както са в таблицата)
niarnus:
--- Цитат на: Satin в Юли 24, 2013, 04:16:14 pm ---Ааа мързи ме да смятам ;D Ако има някъде на готово :)
--- Край на цитат ---
Ако искаш без стойностите, само бърза/бавна - Солар файър. Прикачвам.
Конкретната скорост - астро.ком: Pullen/Astrology/Simple chart delineation.
Сигурно и в програмата има точните данни, но досега не съм ровила за тях и не са ми попадали.
Flora:
Да ви питам: някой преживял ли е наскоро лунно затъмнение в съвпад със слънце? Гледам това затъмнение, което ще се случи октомври във везни/овен. Луната ще е съвпад с нат. слънце. ( по-малко от градус) . Наталното слънце е в 10-ти дом, У2,3. По тази оц 4/10 нещо не ми изглеждат добре затъмненията. едиственото положитлно нещо е секстила на слънцето и тригона на луната с уран, У8,9. дали лунните затъмнения се изявяват предимно на подсъзнателно ниво? Ще е мн близо и до възлите- на 4 градуса.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия