Астрология. Езотерика > Астрология

Събития и транзити

<< < (1293/1294) > >>

Сафо:

--- Цитат на: Сафо в Март 01, 2026, 04:39:49 pm ---За мен 28.02-26г.е предизвестен с това,че Марс мина през точката на водолейското затъмнение-28*и то в квадрат с Уран.В същият този ден,Венера и Ретрограден Меркурий се срещнаха в 22*на Риби ,а Слънце с Възел(раху).

--- Край на цитат ---
Около 26 юни ,Марс на 28*в знак Телец,ще е в квадрат със затъмнението.

Papy:
Венера, Юпитер, Меркурий :)

akruks:
Венера и Юпитер в съвпад привечер на 9 юни.
Венера и Юпитер го започнаха този юни в съзвездието Близнаци ♊, близо до ярката звезда Полукс 🌟, и постепенно се приближават до съседния Рак ♋, където ще останат до края на месеца. Тази вечер бележи най-близкото сближаване между двете планети в небето, на по-малко от два градуса една от друга. 🫂 От този момент нататък Юпитер постепенно ще се спуска и до края на юни ще залезе малко повече от час след залез слънце, все още по време на здрач.
Real Observatorio de Madrid

Сафо:
Днес и утре,Луна и Венера са взаимна рецепция по управление.Може да се възползвате от аспекта. ;)

mimss:
Здравейте. Не намирам тема за лунните възли, а знам че съм я срещала. Затова публикувам тук. Северен възел ще транзитира през Водолей 7дом, след което ще направи съвпад с десцендента, може ли да се каже че ще има раздвижване в личен план. А през ноември ще премине в моя 6 дом. В момента съм на работа по заместване, няма как да остане постоянна, въпроса ми е ще намеря ли Стабилна работа след това? Благодаря на всеки отговорил.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия