Смятате ли, че точният съвпад на транзитен СЛВ с АЦ може да доведе до разлято кафе върху договор и счупване на чашата? Договорът беше за проверка и трябваше спешно да бъде подписан... сега, за по-лесно, просто е унищожен
Искаш да кажеш "опозира" - Луната е в Скорипон, а Венерата ми е на възврата - в Телец. Проблемът е, че при мен Луната бяга с 3-4 градуса и в моменат ми я дава на 7гр Скорпион. Квадрати към момента нямам.Странно - тъкмо хванах едно събитие до минута и не мога да му открия точния транзит
Да, благодаря за редакцията!Видях, че си пуснала и карта назад в темата, където се виждат споменатите 7гр на Луната, но опозицията вече е задействана от нейна страна с Венера У1, У8 в 7дНо главният заподозрян е ретро Меркурий в 9д- връщане назад към документ, свързан с чужбина посредством напитка и домакинска принадлежност, които са по рак- кафето и чашата. Меркурий може да е в хармоничен аспект с У3, но е ретрограден, а Юпитер у3 е също ретро и е в знак на Меркурий
Някой с точки върху Кардиналния кръст усеща ли го в момента.Юпитер скоро ще излезе от него и Марс трябва да "побърза" да "натисне бутона".
Юпитер напуска формацията съвсем скоро и може би заради това си усетила облекчение.На мен четворката ми съвпада със СЛВ,стелиум в 10ти,АСЦ с Уран/Плутон.Всичко това в 4/10 дом,АСЦ/6ти.До сега нищо.И не знам дали Луната или Марс могат(ще го) активират.
Скъсах си дъ-то от прилежно упорство и ми се полага да си постигна целите!
Хора,никой ли не му отеснява кожата от амбиции заради Кръста?