един рутинен скандал брои ли се за изява на Голям кръст със складирана цялата тежка артилерия в него? :d030: :08: :012:
То не беше рутинен сландал, а по-скоро разговор ( наблюдение) от близък върху държанието ми последните месеци, където иска, не иска и този човек го отнася ( а няма вина). От както марса е влязъл във везни и урана квадратира асц- дразня си се най-вече на себе си
И в унисон на това ми се появяват още повече дразнители от околоната среда, че да сме в резон поне. Пък и търпението ми се поизчерпва доста ( отдавам го на уран), станала съм мого харш- режа на момента. Оказва се, че дори на някои колеги и интунацията ми им идва в повече
. Забелязвам как нямам тъпрние да изслушвам , прекъсвам без да се усещам, защото търпението ми се губи, когато знам какво ще каже отсрещната страна. И решавам да прекъсна и да отг без много обяснения. Кръста ми е в кардиналноте домове ( без плутон, той си стои в 6-ти), уран от 10-ти, марс в 4ти, юпитер в 1ви. Засегнати са най-вече точно тия теми, барабар с 11-ти ( заради сатурн, който опозира венера от 5-ти). Та така