Отговарям на Рени от наталната тема.
В картата ми Слънцето е най-западната планета, а следващата най-западна е Луната, заедно с У/АС. Те са на един тригон до квадрат разстояние от най-източните, та имам щастието да опитам транзитни съвпади с всички тежкари през разните си части на личността. (Рени, обичам въпросите ти, карат ме да изследвам интересни неща!)
До тук се изредиха всички без Плутон.
Въпросът ти е много шантав "като каква излязох", разбирам го като как се промених след транзитите.
Съвпадът на Уран с Луната и Мерк е едновременно с квадрата на Плутон към Слънцето. Събитията от онзи период продължават да ме променят. Дори не мога да го определя по какъв начин.
Съвпадът на Нептун с Луната съвпада и с прогр.Венера на същото място върху Луната. Тогава се чувствах много самотна. Това е времето, когато се запознах със съпруга ми. Тази връзка е много Нептунова. Също не мога да кажа как ме промени, освен че съм друг човек сега. Транзитът заминава, но началният му тласък определя движение и до сега. Сега съм много различна в сравнение с тогава. Това важи за всичките тежки транзити.
Транзитите върху Слънцето са друга бира. Там има една звезда, аз пренебрегвах звездите до скоро, но наблюденията ми показват каква голяма грешка е това. Визирам звездите в съвпад с орбис до 1 гр., другите не ги гледам. Та транзитите през Слънцето всъщност са превзети от влиянието на звездата. Това е Фомалхаут. Тя е здраво окултна звезда от досегашните ми наблюдения.
На транзита на Уран от там, получих посвещение в една източна духовна секта, което бележи десет години от живота ми. Напуснах я (като съвсем различен човек), когато Нептун дойде на Слънцето и звездичката. Нептун ми предложи разходка из ада и лична аудиенцея с тъмните сили. С други думи свали от мен толкова невинни илюзии, колкото нямах представа, че имам. Беше още едно посвещение, по друг, много по-брутален начин. Излишно е да споменавам, че в тези периоди целият живот е във вида на китайска легенда - чудеса, паранормални явления, прозрения, отключване на неподозирани способности, достъп до всякакви тайни знания, срещи с "надарени" хора и т.н. Дори транзитът на Сатурн (единственият до сега) ми даде старт в четенето на езотерична и окултна литература (около 11-12 год.възр.), когато си пожелах да разбера какво представлява смъртта и пет години по-късно Нептун на Луната и Меркурий беше така добър да ми изпълни желанието. При Сатурн също имаше ненормални неща, в ония години му казваха полтъргайст. Той също ме научи да съм в силата си, когато всички ме отхвърлят. Отключи още от силата, но и проблемите на Южния възел в Козирог.
Субективно преживявам, че на транзит върху Луната се влиза в нещо, а на транзита на същата планета през Слънцето се излиза в моята карта. Предстои Плутон. Опитвам се да не мисля за него.
Другата звезда, за транзити през която имам наблюдения, е Антарес, съвпад ИЦ. Също и за Спика в стелиума на Сатурн, Плутон и Марс.
Транзитите през 7 дом са смесени с прогресиите в 7. Сатурн ме държа без приятели. Юпитер намери хора да ми помогнат. Уран беше твърде динамичен за обобщение, може би само "неочаквани обрати", най-вече разиграно професионално. Те всички тези хода осветляваха ДЦ ми. Хирон на градуса на ДЦ боли много. Нептун ще стигне там след няколко години. Чудно ми е какво ли ще стане пък тогава?
Успях ли да ти отговоря?