Emma, ако си омъжена и имаш деца проблемите с нагли роднини не отпадат, дори може да настъпват по-здраво по мазола с цялата си наглост. Нали съм споделяла за моя нагла вуйна и нейната единствена и неповторима дъщеря- братовчедката, заради която цял живот бях пренебрегвана от баба и дядо, и с която прекъснах всякакъв контакт, след като продаде преписания изцяло на нея имот на дядо, но тя ми намери ахилесовата пета- децата ми, във фейс-профила на малката присъства като член на семейството - никой друг не фигурира, аз че съм си дала здравето да се трепя да я отледам и изуча не се брои, броят се само грешките ми, все едно има безгрешни хора? Голямата пък миналата пролет като си дойде за кратко, покрай дипломирането на малката, от моя телефон си уреждаше срещи със същата тази братовчедка, а на срещата се завлякла и вуйна ми, като и двете заявили, че нямало да отидат да видят макка, която тогава беше си сцепила за втори път главата, защото тази, която е купила къщата на дядо им била предала, че майка докато работела по двора ги била кълняла. И голямата ми дъщеря, уж интелигентна, завърши магистър в мадридски университет, ама на следващия ден повтори срещата с братовчедка ми, без да се замисли малко, че като обиждат мене и баба ѝ- единствените, които я подпомагахме докато следваше, изключвам баща ѝ, който ѝ даваше пари само за ученето и материали по него, ако не съм била аз и майка гола щеше да ходи и да мирише на терпентин, вместо на парфюми, а от тези две нахални и меркантилни простакеси, не е видяла нищо повече от едно " много те обичкам, лелиното" във фейса, но за три дни престой в родния град- два дни посвети на нея, с мен само на едно кино излезе и то след скандал, цупене, правене на фасони... така че гледай си кутретата, че кучетата са по-благодарни :012:
тр Сатурн у5 в 4д тригон с наталния в 5д и квадрат с Плутон У3 на АСц, откъм 12д ми извадиха на повърхността неща от миналото