Мина миналия понеделник - на 4 април - 14-17ч. Бях много неспокойна, не ми излизаше от мислите месеци наред, хем е най-леката операция, хем съм го преживяла и не нещо непознато... Необяснимо ми беше защо съм така разтревожена ... Обаче, като влязох в операционната и видях анестезиолога, като разбрах, че ще ме приспи .... направо изпаднах в екстаз - такова щастие
. След като се събудих бях много по-добре, отколкото очаквах. Лекарят беше изкл. доволен, явно е имал своите опасения, но всичко е минало прекрасно
Та - всичко е супер за сега. И мъжът ми беше внимателен после. На другия ден предложи да се качим в планината. Аз мислех да проспя деня, за да не обезболявам, но разходката ми подейства много зареждащо
Най-голямото ми щастие беше, че утре ще мога да отида на тържеството в градината. Децата се готвят се от декември - всяко детенце търси с очички мама и щеше да ми е кофти, ако вместо мен е някой друг
Мисля, че квадратурите на тр.Сатурн към АС и на МЦ към тр. Хирон са точно този дискомфорт покрай интервенциите. Юпитер се върна за последно в 6 дом, за да се приключи това лечение.