Днес ми е точният съвпад на тр. Уран с нат. Юпитер.
Събитието ще е седмица по- късно, напълно съвпада с тълкуването за въпросния съвпад , копнат от един сайт:
" При тригон, секстил и съвпад на Уран с Юпитер са възможни неочаквани придобивки от финансово естество по различен начин – бизнес, късмет, наследство. Дава се по – голяма възможност за пътуване в чужбина. При хората, които се занимават с наука и изследвания се прави съществен напредък. Реформите и промените при такъв транзит са желателни и водят до прогрес. Неочаквано щастие, късмет също могат да помогнат да се осъществи план, мечта, идея. Дават се възможности за духовно израстване и възход. "
И понеже е на К 11 и тр. Венера се присъединява към Уран, ме чака и една неочаквана среща с любима приятелка утре.
Чистката по 11-ти я направих при предишния съвпад, преди да се обърне ретро.
Някак повече събития имам по 11 и 9 , на който е управител Уран, отколкото по 6- ти с У Юпитер.
Не че на работата не е интересно, чистачът ни е в по- дълъг болничен и нашата умна шефка , за да спести пари от наемане на заместващ, ни пусна заповед да метем , мием стаите, да раздаваме храна. Вчера й пожелах едно ХЕИ и то дошло днес, заедно с полицаи за охрана, обаче се е разминала глобата , за мое съжаление. Милата, толкова е затънала в ла.... поради собствената си глупост и арогантност, че вече почти не се вясва и на работа. Кардиналка е и звездите я перат по всички възможни линии, включително и загуба на адекватност.Добре, че имам прекрасни колеги, та могат да се справят във всички ситуации, приемайки всичко на майтап.