А всъщност какъв е проблема, че занимаваш целият форум, няколко поредни дни, с покупка на апартамент, в който даже няма да се местят да живеят? Имат ли пари и възможност, да го правят. По-добре да си гледаш документите по сделката, отколкото астрологичните карти.
Ти защо си толкова жлъчна?
Занимавам форума от 2 дни. И не съм единствена, която занимава форума с лични въпроси, дори го правя сравнително рядко :-) Че каква вина имаме аз и моето семейство, че на някои им се отдава едно, на други друго? Едни имат семейство, други здраве, трети кариера, четвърти печелят от тотото... трябва ли да ме е яд, че някой получава от съдбата повече от нещо, че да го иронизирам?
И предполагм, че тук сме се събрали да гледаме практическо проявление на транзити, прогресии, дирекции (във форума като цяло) със събитийност в картите. Затова и бях качила съответните карти. Вчера ги изтрих.
Кому е нужно да сме иронични, жлъчни и заядливи? Аз не се заяждам с проблемите на някои и никога не съм скачала срещу коментари, не съм участвала в спорове и съм излизала от теми, които могат да доведат до евентуални караници.
Ти защо си толкова жлъчна, ще се радвам да споделиш.