Майка ми взе решение да смени работата от януари. Правих карта с транзити, някой може ли да коментира дали ще е добре за нея и ще й тръгне.. виждам,че Сатурн прави квадрат към Плутон и Уран - 6Д, това ме притеснява...но аз не мога да погледна нещата така задълбочено както вас,така че ще се надявам някой да се включи..
ето я и картата натал с транзити към януари:
тр.Венера У2 е върху У6 Меркурий,смяна за по-високо заплащане
тр.Меркурий е на МС,но е ретро в Козирог,тригонира К6,за нов трудов договор ,не знам до колко дълготраен ще е ,добре е че тригонира К6,на който е диспозитор
но тр.Сатурн в 9/на перспективите/ е връх на Т-каре с Уран/Плутон и с нат.си позиция,нещо скрито,което да не догледа в новата позиция,трудно ще се адаптира,или с шефа няма да се харесат
ако е свързана с чужбина,чужденци,чужда фирма ще й е трудно с този сатурн в 9,с тр.Плутон през 10 дом - привлича авторитарен тип шефове
с тр.уран на асц. трудно ще й бъде в подчинено положение,с фиксирано работно време и място,акд е динамична и разнобразна дейност уран ще е доволен
тр.Нептун е разх.съвпад с Венера У2- ще очаква/обещават едно възнаграждение,но пък е секстил към МС,
не е зле да има едно на ум,по натал нептун е каре към У6 Меркурий и към слънцето,имала ли е горчив опит с бивши работодатели,