Имам отново лошо новини , днес на работа ни съобщиха, че затварят компанията ... ще отнеме време не оставам без работа директно , но всички плачеха ,ужасна картина , третия път през живота ми на съкрещение , всичко вървеше прекрасно ... до тази сутрин ... не знам къде ще продължа и дали искам да продължа изобщо ...
Марс точен квадрат натален Сатурн , транзитен Сатурн съвпад натален Уран ... добре че тригона Юпитер - Сланце държи ...
Грег, съжалявам, че изпадаш в тази ситуация, но пък .... може и да е за добро ....
Но си мисля, че изброените от теб аспекти нямат много общо със случката - Марс всяка година ти квадратира Сатурна, тр Сатурн вече е извън орбис с Уран.
За сметка на това обаче, Плутон, У6 ще сменя знак - наближил и К8 и ще влезне в своя дом и заедно с това ще направи по някое време секстил с К6. Не мисля, че при тази ситуация ще останеш без работа.
Тр Нептун, У10, прави полусекстил с Мерка, У1 - при бавните планети секстила също работи, достатъчно силни са.
Прогресии дирекции няма да гледам.
А нумерологично - ти си в ЛГ9 - е все нещо ще трябва да приключиш и февруари, на чисто, да започваш нов цикъл, от 1
.