При мен "черната серия" от поредица боледувания, за която обвинявах мунданния квадрат "р.Венера-Сатурн"(на градус от нат.Слънце - У6) - имаше продължение. За капак, на връх "Разпети петък" при вече стационарно ретроградна Венера - ме повтори варицелата. Карала съм я като дете, имам и правени изследвания за антитела, когато баткото се зарази - исках да съм сигурна - дали съм я карала или не ... И сега, когато малкият се ошари и аз бях много доволна, че ще я изкара, като дете, защото при възрастните е много тежко .... Ето, че ме повтори... Влизам в онзи 1% изключения, при които се случва.
На датата, на която ми изби обрива - Уран и Слънцето правят нов цикъл върху моя Хирон в 1 дом. Е, надявах се - да са хубави изненади, но ... карай ...преживява се, поне за сега нямам от усложненията. Предупредиха ме - да се приготвя за хоспитализация, тъй като възрастните я карат така, но за сега май няма да се наложи (чукам на дърво да няма друга изненада).
По транзити най-общо мога да отбележа:
-стац.р.Венера и Хирон
в квадрат към Сатурн и нат.Слънце (У6)
-тр.Слънце и Уран
в съвпад с нат.Хирон
Сега гледах темата за предстоящото новолуние. Венера е анаретна и пак ще ми оквадрати Слънцето, направо не смея да правя прогнози ... А новолунието ми е в опозиция на нат.Уран. Отново същите герои във филма