Ние напоследък и не без причинина сме в хармонични семейни отношения. Избягвам да говоря за това, за да не разваля магията. Обаче тази сутрин, той се събуди с някаква преливаща любов. Изведе децата, за да мога да се наспя, сам ги облече - аз тръгнах да ставам, за да ги облека, но отказа. Не разхвърли всичките им дрехи в гардероба, в търсене на нещо си, както обичайно прави, ако не ги облека аз. Направил им е закуска. Идва да ме завива няколко пъти. Като се прибраха не беше бесен на целия свят за нещо си .... Такава сутрин не е имало никога ... Обичайни неща за много семейства, но не и за нашето ...
Та, влизам сега да видя - от, да - Венера - при него възвратна, при мен в съвпад с нат.Юпитер. На тази точка са му и прогр. Марс и Венера. При него започна прогр. новолуние в Телец и луната вече е пред ингрес в близнаци,а при мен пред ингрес в Риби.
По транзити - освен съвпада тр.Венера-нат.Юпитер, тя влиза ви в големия ми огнен тригон, а марс е пред възврат, все още ми е в секстил с нат.Луна (прави хвърчило с големия тригон). Луната в момента ми е точно на асцендента.